Με τον 4χρονο γιο του διέφυγε ο μακελάρης του Reina αμέσως μετά την επίθεση

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς θέρισε 39 ανθρώπους και ακόμα είναι άφαντος

Με τον 4χρονο γιο του διέφυγε ο μακελάρης του Reina

Αστραπιαία και οργανωμένα έδρασε ο μακελάρης του Reina αμέσως μετά το φονικό στο club το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Hurriyet», ο Ουζμπέκος Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ, αφού θέρισε 39 αθώους ανθρώπους, το έσκασε και πήγε στο σπίτι του για να πάρει τον 4χρονο γιο του.

Επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, η «Hurriyet» αναφέρει πως ο τρομοκράτης του Ισλαμικού κράτους και πατέρας δυο παιδιών, κατάφερε να διαφύγει με τον γιο του:

«Ο Αμπού Μοχάμεντ Χορασάν, (το άλλο όνομα που χρησιμοποιούσε ο Ουζμπέκος μαχητής του Ισλαμικού Κράτους Μασαρίποφ), ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία συνολικά 39 ανθρώπων και τραυμάτισε άλλους 65 στο νυχτερινό club Reina στο Ορτάκιοϊ την 1η Ιανουαρίου πήγε στο σπίτι του, σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης μετά την επίθεση και πήρε τον γιο του, πριν διαφύγει».

ΦΩΤΟ- ΣΟΚ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ CLUB ΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ

Να σημειώσουμε, ότι μετά το μακελειό, η αστυνομία εισέβαλε σε σπίτι στην συνοικία Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης και συνέλαβε την σύζυγο του τρομοκράτη, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό.

Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει πως δεν είχε ιδέα ότι ο άντρας της ήταν μαχητής του ISIS, καθώς και ότι έμαθε τα πάντα… από την τηλεόραση.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top