ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ στον Λευκό Οίκο! Δάκρυσε και ο Μπάιντεν από την έκπληξη του Ομπάμα

Τον τίμησε με το μετάλλιο της Ελευθερίας

Έντονη συγκίνηση επικρατεί τις τελευταίες αυτές μέρες του Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρεία των ΗΠΑ. Έτσι μετά από τα δάκρυα του Αμερικανού προέδρου στον αποχαιρετιστήριο λόγο του προς τον Αμερικανικό λαό, σειρά είχε να κλάψει ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν;

Όλα έγιναν χθες στο βήμα στο Λευκό Οίκο σε μια από τις τελευταίες ομιλίες του Μπαράκ Ομπάμα. Εκεί, δίπλα του στέκεται ο Τζο Μπάιντεν και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια τυπική ομιλία του προέδρου.

Ο Μπαράκ Ομπάμα όμως είχε ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο για τον απερχόμενο Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και τον τίμησε με το μετάλλιο της Ελευθερίας.

«Για τελευταία φορά ως πρόεδρος θα απονείμω σε κάποιον την ύψιστη τιμή του έθνους», λέει και στρέφεται προς τον Μπάιντεν, κι εκείνος έκπληκτος και φανερά συγκινημένος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Όπως είπε ο Μπαράκ Ομπάμα, το μετάλλιο αυτό απονέμεται στον Μπάιντεν για την πίστη του στους συμπατριώτες του, την αγάπη του για την πατρίδα και τις υπηρεσίες μιας ολόκληρης ζωής προς τη χώρα.

«Δεν είχα ιδέα. Σκέφτηκα ότι θα λέγαμε τι αξέχαστη ήταν η εποχή αυτή. Δεν το αξίζω αυτό το μετάλλιο, αλλά ξέρω ότι ο πρόεδρος μου το απένειμε με την καρδιά του», είπε ο Τζο Μπάιντεν και δήλωσε για πάντα ένας αφοσιωμένος φίλος του Ομπάμα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top