ΦΟΥΛ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ η Μισέλ με τον Ομπάμα! Eίσαι ο δικός μου, γοητευτικός γκριζομάλλης

Τι δήλωσε η αγαπημένη πρώτη κυρία των ΗΠΑ για τον σύζυγό της, Μπάρακ Ομπάμα

H πάντα κομψή και λαμπερή πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής, Μισέλ Ομπάμα, εμφανίστηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στο “Tonight Show” του Τζίμυ Φάλον.

Να θυμίσουμε ότι η Μισέλ έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στη δημοφιλέστατη αυτή εκπομπή, ως πρώτη κυρία.

Στην τελευταία της εμφάνιση, ευχαρίστησε τον Φάλον για την πολύτιμη βοήθειά του όλα αυτά τα χρόνια προς την οικογένεια Ομπάμα και συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν ανέφερε ότι η οικογένειά της ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο. Τόνισε, επίσης, πόσο υπέροχο ήταν που μπορούσε να μένει μαζί τους στον Λευκό Οίκο και η μητέρα της.

«Θέλω να κλάψω» είπε στον καλό της φίλο, Τζίμυ Φάλον. «Δεν το περίμενα τόσο κλάμα. Νόμιζα ότι θα ήμαστε έτοιμοι. Ναι, είμαστε έτοιμοι να φύγουμε. Οκτώ χρόνια είναι καλά. Πακετάρουμε».

Από τη συζήτηση δεν έλειψε, φυσικά, το κεφάλαιο «Ντόναλντ Τραμπ». Η Μισέλ υπογράμμισε ότι τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της θα υποστηρίξουν τον Τραμπ όσο το δυνατόν περισσότερο κι ότι πάντα θα είναι «διαθέσιμοι» για εκείνον και το επιτελείο του.

Στη συνέχεια της εκπομπής, ο παρουσιαστής έδειξε διάφορες φωτογραφίες του προέδρου Ομπάμα, κατά τη διάρκεια της θητείας του, κίνηση που εμφανώς έκανε τη Μισέλ να βουρκώσει. 

Στο συναισθηματικό κομμάτι της βραδιάς, η αγαπημένη πρώτη κυρία των ΗΠΑ ευχαρίστησε τον σύζυγό της, με τη χαρακτηριστική φράση «ευχαριστώ που είσαι ο δικός μου, προσωπικός, γοητευτικός γκριζομάλλης κι όχι απλά ένας πολιτικός που περιμένει να λήξει η θητεία του», προκαλώντας δάκρυα συγκίνησης στα εκατομμύρια τηλεθεατές της εκπομπής. Έγραψε τα λόγια αυτά σε μια κάρτα και, αφού τη φίλησε τρυφερά, την έδωσε στον Φάλον, για να την τοποθετήσει σε φάκελο, σύμφωνα με το κόνσεπτ της εκπομπής. "Περιμένω ένα καλό δώρο" πρόσθεσε αστειευόμενη. 

Κλείνοντας, μιλώντας για τα μελλοντικά της σχέδια, είπε στους θαυμαστές της με σταθερή φωνή «Δεν τελείωσα! Είμαι πολύ νέα για να σταματήσω!», δίνοντάς τους υπόσχεση για το μέλλον. 

Θυμίζουμε ότι στον αποχαιρετιστήριο λόγο του, ο Ομπάμα είπε για τη σύζυγό του: «Μισέλ, τα τελευταία 25 χρόνια δεν είσαι μόνο η γυναίκα μου και μάνα των παιδιών μου, αλλά και η καλύτερή μου φίλη. Ανέλαβες ένα ρόλο που δεν ζήτησε και τον έκανες δικό σου με χάρη, στυλ και καλή διάθεση. Έκανες τον Λευκό Οίκο ένα μέρος που ανοίκει σε όλους. Έκανες τη χώρα περήφανη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top