Μετέδωσε LIVE την αυτοκτονία της στο Facebook επειδή κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συγγενή της

ΠΡΟΣΟΧΗ πολύ σκληρό video-Η 12χρονη κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού της

Σοκ έχει προκαλέσει ένα video που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει την στιγμή που ένα 12χρονο κορίτσι βάζει τέλος στη ζωή του.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, η Katelyn Nocole Davis, αποφάσισε να μεταδώσει LIVE στο Facebook την αυτοκτονία της, καθώς δεν άντεχε άλλο να ζει.

Το περιστατικό συνέβη στις 30 Δεκεμβρίου, με την 12χρονη να αποκαλύπτει λίγο πριν κρεμαστεί από δέντρο μπροστά στην αυλή του σπιτιού της, πως ο λόγος που αυτοκτονεί, είναι επειδή κακοποιήθηκε σεξουαλικά από μέλος της οικογένειας της.

Το ακόμα πιο τραγικό στην όλη υπόθεση, είναι πως το video-σοκ έχει γίνει viral στο διαδίκτυο (παρόλο που το «κατέβασαν» από την σελίδα της στο Facebook, με την αστυνομία να μην μπορεί να σταματήσει την συνεχή αναπαραγωγή του.

Να σημειώσουμε πάντως, πως στις αναρτήσεις που έκανε στο διαδίκτυο περίπου τρεις ημέρες πριν την αυτοκτονία της, η Katelyn περιέγραφε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την κακοποίηση που δέχτηκε, λέγοντας ότι ένας συγγενής της την χτύπησε με την ζώνη του και προσπάθησε να την βιάσει. Όταν του είπε να σταματήσει να είναι τόσο «ανώμαλος μπροστά στα μικρότερα αδέρφια μου», εκείνος της απάντησε «άντε να κρεμαστείς».

Μάλιστα η 12χρονη συζητούσε σε διάφορα forums με το ψευδώνιμο «Dolly», και αποκάλυπτε πως υποφέρει από κατάθλιψη, ζητώντας να της πουν τρόπους αυτοκτονίας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top