Απίστευτο περιστατικό με Τραμπ και δημοσιογράφο του CNN: Δείτε τον άγριο καυγά τους

Ο εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ αρνήθηκε να του απαντήσει σε ερώτηση-Τον απείλησαν πως θα τον πετάξουν έξω!

Το πρώτο δείγμα… «γραφής» έδειξε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά την (πρώτη του) συνέντευξη Τύπου μετά την εκλογή του, καθώς σε λιγότερο από 9 μέρες, αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου των ΗΠΑ.

Όπως θα δείτε και στο video, ο εκλεγμένος Πρόεδρος της Αμερικής έχασε την ψυχραιμία του, όταν ο δημοσιογράφος του CNN, Τζιμ Ακόστα, επιχείρησε να του κάνει ερωτήσεις.

Έξαλλος ο Τραμπ (επειδή το CNN μαζί με το Buzzfeed ήταν δυο από τα ΜΜΕ που δημοσίευσαν ότι οι Ρώσοι έχουν στα χέρια τους ροζ video από το 2013 στο οποίο κάνει όργια με πόρνες), όχι μόνο αρνήθηκε να του απαντήσει, αλλά του μίλησε και σε πολύ έντονο ύφος, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεταξύ τους ένας απίστευτος καυγάς!

Ο Τραμπ έξαλλος, άρχισε να του κουνά το δάχτυλο και να του λέει να σιωπήσει, κατηγορώντας το CNN για δημοσίευση ψευδών ειδήσεων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ TWITTER Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ TOY CNN, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΛΑΝΤΕΡΣ:

Τραμπ: Οχι εσύ

Ακόστα: Μπορείτε να μας δώσετε μία ευκαιρία;

Τραμπ: Ο οργανισμός σας είναι απαίσιος

Ακόστα: Κάνετε επίθεση στον δημοσιογραφικό οργανισμό μας, μπορείτε να μας δώσετε την ευκαιρία να κάνουμε μία ερώτηση κύριε; Κύριε, μπορείτε...

Τραμπ: Σιωπή

Ακόστα: Κύριε εκλεγμένε πρόεδρε, μπορείτε να πείτε...

Τραμπ: Μην είστε αγενής

Ακόστα: Μπορείτε να μας δώσετε μία ερώτηση από τη στιγμή που μας επιτίθεστε; Μπορείτε να μας δώσετε μία ερώτηση;

Τραμπ: Μην είστε αγενής. Οχι, δεν θα σας δώσω ερώτηση. Δεν πρόκειται να σας δώσω ερώτηση

Ακόστα: Μπορείτε να δηλώσετε...

Τραμπ: Είστε ψευδείς ειδήσεις. Προχωρήστε.

 

 

ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ!

Ο Τζιμ Ακόστα, υποστήριξε ότι ο Σιν Σπάισερ, που θα είναι εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Τραμπ, τον απείλησε ότι θα τον πετάξει έξω από τη συνέντευξη Τύπου, αν προσπαθούσε ξανά να κάνει ερώτηση στον εκλεγμένο πρόεδρο!

H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ CNN

Μετά το απίστευτο αυτό περιστατικό, το αμερικανικό δίκτυο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:

«Η απόφαση του CNN να δημοσιεύσει προσεκτικά στοιχεία που προέρχονται από έκθεση σχετικά με τις πράξεις της κυβέρνησής μας είναι πολύ διαφορετική από την απόφαση του Buzzfeed να δημοσιεύσει αβάσιμα σημειώματα. Η ομάδα Τραμπ το ξέρει αυτό. Είμαστε πολύ σίγουροι για τα όσα δημοσιεύσαμε. Τονίσαμε ότι δεν δημοσιεύσαμε καμία λεπτομέρεια από την έκθεση των 35 σελίδων γιατί δεν είχαν επιβεβαιωθεί οι ισχυρισμοί της έκθεσης. Επειδή η ομάδα Τραμπ έχει κριτικάρει την αναφορά μας, τους ζητάμε να γίνουν πιο συγκεκριμένοι και να μας πουν τι ακριβώς δεν ισχύει».

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top