«Μπλόφα» λέει η Μόσχα πως είναι το ροζ video με τον Ντόναλντ Τραμπ να κάνει όργια

Το Κρεμλίνο διαψεύδει το σχετικό ρεπορτάζ, τονίζοντας ότι πρόκειται για «χαλκευμένες» πληροφορίες

Μόσχα:Μπλόφα το video οργίων του Τραμπ

Επίσημη απάντηση έδωσε η Ρωσία για το δημοσίευμα με την έκθεση-φωτιά των 35 σελίδων, στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων, πως το 2013 ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε όργια με πόρνες σε ξενοδοχείο της Μόσχας.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, την έκθεση φέρεται να συνέταξε ένας Βρετανός κατάσκοπος (ο οποίος θεωρείται έγκυρος από τις αμερικανικές αρχές), όπου υποστήριξε πως η Ρωσία έχει στα χέρια της ροζ video από τις εν λόγω άκρως ακατάλληλες σκηνές (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ).

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

Μετά τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, που βγήκε αμέσως στο Twitter και διέψευσε τα πάντα λέγοντας πως τα νέα είναι «ψεύτικα, είναι ένα πλήρες πολιτικό κυνήγι μαγισσών», ΚΑΙ το Κρεμλίνο απάντησε με πολύ αιχμηρό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η Μόσχα χαρακτήρισε «χαλκευμένες» και «απόλυτη μπλόφα» τις παραπάνω πληροφορίες περί ροζ video.

Mάλιστα τονίζει πως η Ρωσία ουδέποτε συνέλεξε πληροφορίες αυτού του είδους είτε για τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ είτε για την πρώην αντίπαλό του, Χίλαρι Κλίντον κι ότι πρόκειται για κατευθυνόμενα ψεύδη με στόχο να βλάψουν τις σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ.

O εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε για το θέμα:

Το Κρεμλίνο δεν έχει επιβαρυντικές πληροφορίες για τον Τραμπ. Αυτό το ρεπορτάζ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν είναι τίποτε άλλο παρά αποκύημα φαντασίας. Πρόκειται για πλήρη μπλόφα, ένα απόλυτο κατασκεύασμα, μια ανοησία.

Μάλιστα επανέλαβε πως δεν υπάρχουν επιβαρυντικές πληροφορίες ούτε για τη Χίλαρι Κλίντον κι ότι οι ρωσικές αρχές δεν συλλέγουν τέτοιου είδους πληροφορίες:

Φυσικά, όχι. Το Κρεμλίνο δεν συλλέγει επιβαρυντικές πληροφορίες. Το Κρεμλίνο [και] ο Ρώσος πρόεδρος επιδιώκουν το χτίσιμο σχέσεων με τους ξένους εταίρους μας, πρωτίστως προς το συμφέρον της Ρωσικής Ομοσπονδίας, προς το συμφέρον του ρωσικού λαού, και δεύτερον προς το συμφέρον της παγκόσμιας ειρήνης, σταθερότητας και ασφάλειας




 


 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top