ΤΡΑΓΩΔΙΑ! 10χρονος κρεμάστηκε από… περιέργεια

Συντετριμμένοι οι γονείς και οι φίλοι του

10χρονος κρεμάστηκε από… περιέργεια

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Βρετανία όταν ένα 10χρονο αγόρι βρέθηκε κρεμασμένο από τη μητέρα του.

Όπως αναφέρει η Dailymail, ο μικρός Άλφι Χάιετ κρεμάστηκε μάλλον από παιδική περιέργεια. Οι αρχές ανακάλυψαν ότι είχε μετακινήσει έναν καθρέφτη που βρισκόταν μέσα στο δωμάτιό του και εκτιμούν ότι το έκανε για να κοιτάζεται κατά τη διάρκεια των επικίνδυνων πειραματισμών του.

Πάντως οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 10χρονος να συμμετείχε στη νέα διαδικτυακή τρέλα που ονομάζεται «παιχνίδι του πνιγμού», αν και όπως ανέφερε ο ερευνητής που έχει αναλάβει την υπόθεση, δεν βρέθηκαν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Άλφι γνώριζε κάτι γι’ αυτό.

Η μητέρα του όταν τον βρήκε κρεμασμένο προσπάθησε να τον επαναφέρει, δίνοντάς του το φιλί της ζωής, αλλά ήταν πολύ αργά.

«Ήταν πολύ χαρούμενος εκείνη τη μέρα μετά το σχολείο και μου έφτιαξε τσάι. Αργότερα το απόγευμα τον φώναξα και δεν απάντησε. Πήγα στο δωμάτιό του και τον βρήκα. Ήταν πολύ χαρούμενο αγόρι. Δεν ξέρω πραγματικά τι συνέβη και δεν έχω καμία εξήγηση για αυτό», είπε συγκλονισμένη, χωρίς να μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα αντικρίσει ξανά το μονάκριβο αγόρι της.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top