Διαστροφή: Βίασαν και κομμάτιασαν την 14χρονη υιοθετημένη κόρη τους

Το αρρωστημένο ζευγάρι ήθελε να πραγματοποιήσει μια «σκοτεινή» σεξουαλική φαντασίωση-Aνατριχιαστικές λεπτομέρειες

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την σοκαριστική δολοφονία μιας 14χρονης από τους θετούς της γονείς.

Η Grace Packer, έζησε ένα μαρτύριο στα χέρια της μητέρας και του συντρόφου της, οι οποίοι ικανοποίησαν πάνω της τις αρρωστημένες τους ορέξεις, καθώς ήθελαν μέσω της 14χρονης να κάνουν πραγματικότητα μια «σκοτεινή» ερωτική φαντασίωση.

Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mail», η Grace βιάστηκε στις αρχές του περασμένου Ιουλίου, από τον «σύντροφο» της θετής της μητέρας Jacob Sullivan, με την Sara Packer να τους κοιτά για την σεξουαλική της ικανοποίηση.

Αφού ολοκλήρωσαν τον βιασμό της, της έδωσαν να καταπιεί πολλά χάπια και την άφησαν να πεθάνει από ασφυξία σε μια πνιγηρή σοφίτα.

ΟΙ "ΓΟΝΕΙΣ"

Την επόμενη μέρα, όταν ο Sullivan επέστρεψε στην σοφίτα, ανακάλυψε ότι η 14χρονη ανέπνεε ακόμα. Τότε αποφάσισε να την στραγγαλίσει και «έθαψε» το κορμί της κάτω από φαγητό για… γάτες, παρατώντας το εκεί για τέσσερις μήνες.

Τέσσερις μήνες αργότερα, και συγκεκριμένα στα μέσα του Οκτώβρη, το σατανικό ζευγάρι επέστρεψε στη σοφίτα,απ’ όπου πήραν το πτώμα της 14χρονης και το κομμάτιασαν με πριόνι.

TO ΘΥΜΑ

Στη συνέχεια σκόρπισαν τα απομεινάρια της σε έναν επαρχιακό δρόμο (δυο ώρες βόρεια της Φιλαδέλφεια).

Τα μακάβρια ευρήματα, ανακαλύφθηκαν ανήμερα του Halloween από δυο κυνηγούς στην περιοχή, με την αστυνομία να ξεκινά έρευνα και να καταλήγει στους θετούς της γονείς.

Να σημειώσουμε, ότι η «μητέρα» της, εκτός από την ικανοποίηση της σεξουαλικής της φαντασίωσης, επωφελούνταν και οικονομικά από την δολοφονία της 14χρονης, καθώς είχε πει ψέματα πως η κόρη της ήταν ακόμα ζωντανή, ώστε να μπορεί εκείνη να επωφελείται των επιδομάτων που λάμβανε για να φροντίζει την άτυχη έφηβη.

Συγκεκριμένα, η «μάνα» έβαζε στην τσέπη της 712 δολάρια τον μήνα για την επιμέλεια της 14χρονης, δίχως ποτέ να αποκαλύψει πως η μικρή δεν ζούσε στο σπίτι μαζί της, όπως κανονικά θα έπρεπε.

Μάλιστα μετά τον φόνο της, είχε πει ψέματα στην αστυνομία πως η Grace το είχε σκάσει από το σπίτι μετά από έναν καυγά και της είχε κλέψει 300 δολάρια.

Όταν οι Αρχές τους ζήτησαν μια φώτο της για να τους βοηθήσει στην έρευνα, εκείνη απάντησε πως θα έστελνε μια στο τμήμα, αλλά δεν το έπραξε ποτέ, και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της αρρωστημένης υπόθεσης.

Τελικά, την περασμένη Κυριακή το πρωί, ο Sυllivan καταδικάστηκε για την απαγωγή, τον βιασμό και την δολοφονία της Grace Packer, ενώ λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε και η καταδίκη της Sara Packer για ανθρωποκτονία.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top