Το Χόλυγουντ αποχαιρέτησε τον Ομπάμα του! Το πάρτι και το συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ

Έσκασε από τη ζήλια ο Τραμπ!

Σε ένα πεντάλεπτο βίντεο αστέρες του Χόλυγουντ και του NBA, παρουσιαστές, συνεργάτες, αλλά και πολίτες μοιράζονται κάποιες στιγμές από τη θητεία του Μπαράκ Ομπάμα που τους έχουν μείνει ανεξίτηλες στη μνήμη. Το βίντεο προβλήθηκε μία ημέρα πριν από το αποχαιρετιστήριο πάρτι του Προέδρου.   

Τομ Χάνκς, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Σάμιουελ Τζάκσον, Έλεν Ντε Τζενέρις είναι μερικοί από τους αστέρες του Χόλυγουντ που εξομολογήθηκαν τις στιγμές που τους έμειναν αξέχαστες από τον Ομπάμα.  

Το βίντεο προβλήθηκε μία ημέρα πριν το αποχαιρετιστήριο πάρτι που έδωσε ο Μπαράκ Ομπάμα. Στο τελευταίο πάρτι, που έγινε στον Λευκό Οίκο, πολλοί διάσημοι όπως η Μέριλ Στριπ, ο Τζόρτζ Κλούνει, ο Πολ Μακ Κάρτνει, και ο Μπράντλει Κούπερ έδωσαν το «παρών». 

Και επειδή η λήψη βίντεο απαγορεύτηκε, το Instagram πήρε φωτιά με τη μία selfie γνωστών celebrities και ράπερ, να διαδέχεται την άλλη. 

Το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους διάσημους καλεσμένους του προέδρου να τα δίνουν όλα. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η Mail Online αυτό το πάρτι ήταν αρκετό, για να κάνει τον Ντόναλντ Τράμπ να σκάσει από τη ζήλια! 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top