Ζωντανή ή νεκρή η Βασίλισσα Ελισάβετ; ΘΡΙΛΕΡ τέλος!

Όχι μόνο δεν πέθανε, αλλά επέστρεψε και ανανεωμένη!

Μετά από ένα θρίλερ που κράτησε σχεδόν δύο εβδομάδες σχετικά με την βασίλισσα Ελισάβετ και το αν αυτή είναι ή όχι ζωντανή, η 90χρονη γαλαζοαίματη εμφανίστηκε, δίνοντας έτσι τέλος στα σενάρια που την ήθελαν να είναι νεκρή και το στέμμα να πηγαίνει στον γιο της Κάρολο! 

Η βασίλισσα έκανε την Κυριακή την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά το βαρύ κρυολόγημα που πέρασε, το οποίο την ανάγκασε να μην παραστεί στην χριστουγεννιάτικη και την πρωτοχρονιάτικη λειτουργία.

Φορώντας... βυσσινί κραγιόν, σκουλαρίκια, ένα υπέροχο κολιέ με μαργαριτάρια, ένα πανωφόρι με έντονο μπλε χρώμα και ασορτί καπέλο, η βασίλισσα έφθασε με τον σύζυγό της, τον 95χρονο πρίγκιπα Φίλιππο, στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στο Σάντρινχαμ της ανατολικής Αγγλίας, όπου κατά παράδοση περνάει τις εορταστικές περιόδους στην εξοχική της κατοικία.

Η ασθένειά της την ανάγκασε να χάσει για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες την χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία απογοητεύοντας έτσι ένα πλήθος πολιτών που είχαν συρρεύσει εκεί για να δουν την βασιλική οικογένεια, ενώ στη συνέχεια δεν παρέστη ούτε στην πρωτοχρονιάτικη (λειτουργία), καθώς δεν είχε ακόμη αναρρώσει.

Μετά από αυτό, όπως καταλαβαίνετε, οι γιατροί της βασίλισσας -λογικά- πήραν αύξηση, και όσοι ονειρεύονταν τον θρόνο… απογοήτευση, καθώς το στέμμα παραμένει στη μία, μοναδική, και αιωνόβια Ελισάβετ! 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top