Πρωτοφανής αγριότητα:Βασάνισαν 18χρονο με νοητική στέρηση και του έκοψαν δέρμα από το κεφάλι

Τον κλωτσούν και τον χτυπούν με μανία-Τον κρατούσαν όμηρο για περισσότερες από 24 ώρες-Πρώτη ανάρτηση: 06-01-2017 00:30

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια εξοργιστική επίθεση σε έναν ανήμπορο 18χρονο με νοητική στέρηση από μια ομάδα τεσσάρων συνομηλίκων του.

Οι 18χρονοι «νταήδες», τον απήγαγαν, τον έδεσαν και τον βασάνισαν.

Μάλιστα δεν παρέλειψαν να καταγράψουν τα «κατορθώματά» τους και σε video διάρκειας 30 λεπτών, το οποίο δημοσίευσαν στο Facebook.

Σε αυτό εμφανίζεται ο 18χρονος να έχει καλυμμένο το στόμα και να είναι κουλουριασμένος στη γωνία του δωματίου.

Οι δράστες τον κλωτσούν και τον χτυπούν άγρια ρίχνοντας πάνω του στάχτες από τσιγάρα, ενώ κάποια στιγμή του κόβουν τα ρούχα, και χρησιμοποιούν ένα μαχαίρι για να κόψουν τα μαλλιά του, κόβοντας κομμάτι από το δέρμα του κεφαλιού του, με αποτέλεσμα να ματώσει.

 

 

Παράλληλα με τις φρικιαστικές τους πράξεις, γελούν και φωνάζουν «fuck Ντόναλντ Τραμπ» και «fuck white people». 

Το σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα την Τρίτη σε διαμέρισμα του Σικάγο. Ο 18χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς καθώς περιφερόταν στον δρόμο, αποπροσανατολισμένος και αναστατωμένος. Στη συνέχεια συνειδητοποίησαν πως είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος υψηλού κινδύνου.

 Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι αδίστακτοι νεαροί μπορεί να τον είχαν απαγάγει έως και 48 ώρες πριν από την επίθεση, καθώς τον κρατούσαν όμηρο για τουλάχιστον 24 ώρες.

 

 

Μάλιστα το σοκ του 18χρονου ήταν τόσο μεγάλο, που χρειάστηκε όλη τη νύχτα ώστε να ηρεμήσει και να μπορέσει να μιλήσει στους αστυνομικούς.

Για την επίθεση συνελήφθησαν δυο άντρες (ο Tesfaye Cooper και ο Jordan Hill) και δυο γυναίκες (η Brittany Covington και η Tanishia Covington), με την αστυνομία να ερευνά αν πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες για έγκλημα μίσους, καθώς το θύμα ήταν λευκός.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top