Αμοιρίδης: Το πτώμα του πρέσβη σε χαλί,το DNA και το μεγάλο ψέμα στην κόρη του!

Συνεχίζονται οι έρευνες- Καταθέσεις και στοιχεία καίνε την Φρανσουάζ-Πρώτη ανάρτηση: 05-01-2017 01:14

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Βραζιλίας. Στο υλικό φαίνεται ξεκάθαρα ο δολοφόνος Κυριακού Αμοιρίδη και εραστής της γυναίκας του να τοποθετεί στο αυτοκίνητο το πτώμα, ώστε να το εξαφανίσει μαζί με τον συνεργό του.

Ο εραστής της Φρανσουαζ μαζί με τον ανιψιό και συνεργό του, είχαν τυλίξει τον δολοφονημένο πρέσβη στο χαλί και για αρκετή ώρα άνοιγαν τις πόρτες του αμαξιού, ψάχνοντας να βρουν που θα βάλουν το πτώμα για να το εξαφανίσουν.

Το σοκαριστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Βραζιλίας, μαζί με εκείνο που δείχνει ξεκάθαρα πως η Φρανσουάζ Αμοιρίδη έφτασε στο σπίτι μαζί με την κόρη της, πριν μεταφερθεί από εκεί το πτώμα του άτυχου διπλωμάτη. Η εικόνα αυτή καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της σατανικής χήρας ότι δεν έχει ανάμειξη στο στυγερό έγκλημα.

Την Τρίτη συνελήφθη κι ένα ακόμη άτομο. Πρόκειται για τον οδηγό μιας μηχανής που φέρεται να μετέφερε τον 29χρονο αστυνομικό στο βενζινάδικο, όπου αγόρασε το μπιτόνι για να κάψει το αυτοκίνητο μαζί με τον πρέσβη.

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑ DNA ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΜΟΙΡΙΔΗ

Η αστυνομία της Βραζιλίας θα πρέπει να πάρει δείγμα DNA από την κόρη του Κυριάκου Αμοιρίδη,  ώστε να επιβεβαιώσει αν το απανθρακωμένο πτώμα είναι ο πρέσβης.

Οι Έλληνες αστυνομικοί ωστόσο που βρίσκονται στη Βραζιλία έχουν ζητήσει να σταλεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο δείγμα DNA και από την 95χρονη μητέρα του Αμοιρίδη. 

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ

Την ίδια ώρα, οι διωκτικές αρχές ξεψαχνίζουν τα οικονομικά στοιχεία του πρέσβη, καθώς εκεί θεωρούν πως βρίσκεται το κίνητρο της δολοφονίας. Πέρα από την ασφάλεια ζωής, ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ακόμη και για τραπεζική θυρίδα που περιείχε χρυσό.

ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΝΣΟΥΑΖ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ

Την ίδια ώρα, τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο ξάδελφος του εραστή της Φρανσαουάζ, καίει την σύζυγο του πρέσβη με την κατάθεση του, υποστηρίζοντας πως η κυρία Αμοιρίδη όχι μόνο συμμετείχε, αλλά ήταν και ο "ενορχηστρωτής" του δολοφονικού σχεδίου, ενώ οι δύο άνδρες ήταν απλά τα πιόνια της!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ξάδελφος του εραστή, κατέθεσε μάλιστα πως οι τρεις τους συναντήθηκαν στις 26 Δεκεμβρίου σε μια πλατεία, κοντά σε ένα σταθμό τρένου, στην συνοικία Duque de Caxias, της Baixada Fluminense, και εκεί σχεδίασαν την δολοφονία του πρέσβη, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί μπορεί να ανατρέψει τα πάντα!

"Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΡΑΚΑΡΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ"

Η πιο τραγική, ίσως, φιγούρα αυτής της θλιβερής υπόθεσης, είναι η ανήλικη κόρη της Φρανσουάζ, στην οποία φέρεται να είπαν, ότι ο μπαμπάς της πέθανε σε τροχαίο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top