Θρίλερ για γερά νεύρα! Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε σε τελετή αλλά χωρίς φωτογραφίες

Απένειμε τίτλο τιμής σε ένα μέλος του προσωπικού της

Θρίλερ για γερά νεύρα! Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε σε τελετή αλλά χωρίς φωτογραφίες

Τίτλο τιμής σε ένα μέλος του προσωπικού της στη διάρκεια ιδιωτικής τελετής απέμεινε η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία επέστρεψε στα καθήκοντά της, καθώς εξακολουθεί να αναρρώνει από βαρύ κρυολόγημα, το οποίο την υποχρέωσε να μην παραστεί στην χριστουγεννιάτικη και πρωτοχρονιάτικη λειτουργία στην εκκλησία.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη, η 90χρονη βασίλισσα, απένειμε στο μέλος του προσωπικού της Ρέιμοντ Γουίοτον τα διάσημα του Υπολοχαγού του Βασιλικού Βικτωριανού Τάγματος-μία τιμή η οποία συνήθως απονέμεται για τις υπηρεσίες που προσφέρει κάποιο μέλος του προσωπικού της στην ίδια ή στη μοναρχία.

Μία εκπρόσωπος δήλωσε ότι η ιδιωτική τελετή πραγματοποιήθηκε στο Σάντριγχαμ και ότι δεν είναι διαθέσιμες φωτογραφίες, γεγονός που «φούντωσε» κι άλλο την ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της. 

Υπενθυμίζεται ότι η 90χρονη βασίλισσα αρρώστησε πριν από τα Χριστούγεννα, καθυστέρησε κατά μία ημέρα το ταξίδι της από το Λονδίνο στην εξοχική της κατοικία στο Σάντριγχαμ της ανατολικής Αγγλίας και έπειτα αποφάσισε, όπως σπανίως συμβαίνει, να μην παραστεί στην εκκλησία στις λειτουργίες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Έχει να εμφανιστεί δημοσίως προτού αρρωστήσει και τα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ ανακοίνωσαν ότι αναρρώνει από βαρύ κρυολόγημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top