Αν πάτε στην Τουρκία ενημερωθείτε πρώτα!Σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ η χώρα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που σκόρπισε τον θάνατο στο κλαμπ Reina

Το ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλληφθεί ο μακελάρης του Reina βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο απεσταλμένος του Star στην Κωνσταντινούπολη, Γιώργος Βλαβιανός μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και στην Μάρα Ζαχαρέα όλες τις τελευταίες πληροφορίες από το μακελειό στην γειτονική χώρα. 

Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία παρατείνεται για ακόμη τρεις μήνες, μετά από απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης. Οι αρχές αξιοποιούν κάθε καταγγελία που προκύπτει, ενώ το βίντεο με τον μακελάρη που δόθηκε στη δημοσιότητα άνοιξε πολλά στόματα και βοήθησε την αστυνομία στο να συλλέξει περισσότερα στοιχεία. 

Απορίας άξιον είναι πως ο μακελάρης κατάφερε να περάσει όλα τα μπλόκα και να φτάσει στο Reina. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η τουρκική αστυνομία είναι στο πόδι και τα μέτρα ασφαλείας στην Κωνσταντινούπολή δρακόντεια. 

«Υπάρχει άγχος και αγωνία. Είναι όλοι παγωμένοι και οι έρευνες συνεχίζονται νυχθημερόν», είπε ο Γιώργος Βλαβιανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης  είναι πολύ πιθανό ο δράστης να έχει διαφύγει από την Τουρκία, σημείωσε από την πλευρά της η κυρία Ζαχαρέα.

Καλό είναι λοιπόν, αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στην Τουρκία να ενημερώνεστε τακτικά από τις αρμόδιες αρχές, να είστε προσεκτικοί και να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα έγγραφα, διότι τα μπλόκα ειδικά στην Κωνσταντινούπολη είναι πολλά και αυστηρά. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top