ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ: Η Rita Chami είχε προβλέψει τον θάνατό της στο Reina με ένα post στο Facebook

Τα προφητικά της λόγια-Σκοτώθηκε με τον καλλονό κολλητό φίλο της

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν μέρα με την ημέρα οι τραγικές ιστορίες των θυμάτων του μακελάρη που σκόρπισε τον τρόμο στο club Reina την Πρωτοχρονιά.

Οι περισσότεροι ήταν νέοι και ξένοιαστοι άνθρωποι που είχαν βγει για να γιορτάσουν την έλευση του 2017, δίχως να φαντάζονται τον εφιάλτη που θα ακολουθούσε.

Μια εξ΄αυτών και η Rita Chami, η οποία όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, σκοτώθηκε μαζί με τον κολλητό της φίλο, Εlias Wardini.

Μάλιστα η 26χρονη καλλονή είχε προβλέψει τον θάνατό της με ένα post στο Facebook, το οποίο αποτελεί την απόλυτη τραγική ειρωνία.

Λίγες ώρες πριν την «σφαγή» στο Reina, η Rita (κόρη Λιβανέζου επιχειρηματία) είχε αναρτήσει το εξής ανατριχιαστικό μήνυμα:

«Ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε καλά στην Τουρκία. Το χειρότερο σενάριο θα είναι να πεθάνουμε σε έκρηξη και να ακολουθήσω την μητέρα μου».

Να σημειώσουμε, ότι η Rita, είχε χάσει πριν από περίπου δυο χρόνια την μητέρα της από καρκίνο.

ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟ ELIAS WARDINI

 

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, την μοιραία βραδιά η 26χρονη διασκέδαζε στο Reina με τον 25χρονο καλλονό personal trainer, Elias Wardini.

Πολλά διεθνή ΜΜΕ, όπως η «The Sun» και η «Daily Mail», έγραψαν ότι ο Elias ήταν ο σύντροφός της, ωστόσο τα τουρκικά ΜΜΕ, μεταδίδουν ότι οι δυο τους ήταν απλά δυο καλοί φίλοι, καθώς ο Elias διατηρούσε δεσμό με την επίσης καλλονή Μelissa Pappalardo, κάτι που αποδεικνύουν και οι κοινές τους φώτο στα social media.

Ο VARDINI ME TH RITA

O VARDINI ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΡΟΦΟ ΤΟΥ MELISSA

H MELISSA ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ INSTAGRAM ΤΗΣ ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥΣ-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

 

ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ

 

Νεκρή από τα πυρά του μακελάρη έπεσε και η σχεδιάστρια μόδας Khushi Shah από την Ινδία, η οποία είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για επαγγελματικό ταξίδι και το μοιραίο βράδυ διασκέδαζε στο Reina.

Και ο Abis Rizvi όμως δεν είχε καλύτερη τύχη. Ο σκηνοθέτης του Bollywood βρισκόταν επίσης στο Reina την βραδιά του μακελειού, πέφτωντας νεκρός από τα πυρά του μακελάρη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top