ΤΟ καθεστώς Ερντογάν ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ: Λίντσαραν μόδιστρο γιατί γιόρτασε την Πρωτοχρονιά

Απίστευτη αγριότητα από το καθεστώς Ερντογάν

Δεν πέρασαν καλά καλά λίγα 24ωρο από το Πρωτοχρονιάτικο μακελειό στο club Reina της Κωνσταντινούπολης, και άλλο ένα περιστατικό απίστευτης αγριότητας σημειώθηκε στην Τουρκία, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.

Όπως θα δείτε στο πλούσιο φωτορεπορτάζ αλλά και στα video, το καθεστώς Ερντογάν έδειξε για ακόμα μια φορά το άγριο πρόσωπό του, με γνωστό σχεδιαστή μόδας της Τουρκίας να «πληρώνει» μια ανάρτηση του στα social media με σκληρό τρόπο.

Για τον Μπαρμπαρός Σανσάλ ο λόγος, ο οποίος «τόλμησε» να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά, και το δημοσίευσε στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Σανσάλ ανέβασε ένα video στο οποίο έλεγε πως λόγω καταπίεσης στα Κατεχόμενα, η αλλαγή του χρόνου δεν γιορτάστηκε και γι’ αυτό εκείνος επέλεξε να περάσει στην ελεύθερη Κύπρο και συγκεκριμένα τη Λευκωσία για να πιεί και να γιορτάσει:

Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί. Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα. Πνίξου στο σκ@@ά σου Τουρκία

Το μήνυμα αυτό έμελλε να αποτελέσει και την «καταδίκη» του Τούρκου σχεδιαστή, καθώς οι τουρκοκυπριακές αρχές τον απέλασαν.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν το βράδυ της Δευτέρας ο Σανσάλ έφτασε στο αεροδρόμιο Αττατούρκ με πτήση της Turkish Airlines,  αγριεμένο πλήθος τον περίμενε στην πίστα του αεροδρομίου και πριν καλά καλά κατέβει από τη σκάλα του αεροπλάνου, του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε άγρια!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media, ο όχλος (που είναι απορίας άξιον ποιος επέτρεψε να φτάσει μέχρι εκεί) έκανε «μαύρο» τον Σανσάλ, με το ματωμένο του πρόσωπο να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Στη συνέχεια , οι αστυνομικοί που τον περίμεναν, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας για να τον μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα, αφού υπήρχε εντολή να συλληφθεί.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ TWITTER:

 

Μετά το πρωτοφανές περιστατικό, ο δήμαρχος της Άγκυρας  Ιμπραΐμ Μελίχ Γκοκτσέκμ και προσωπικός φίλος του Ερντογάν, ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter video από την επίθεση που δέχτηκε ο Σανσάλ καθώς και μια φωτογραφία του με το πρόσωπο ματωμένο, καλώντας τον να μην προκαλεί τον τουρκικό λαό, με δυο tweets, στα οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

 

 

Το τουρκικό έθνος είναι ένα αξιοπρεπές έθνος και αποδοκιμάζει τις άγριες επιθέσεις. Αλλά δεν έπρεπε να τους εκνευρίσεις. Το τουρκικό έθνος αντέδρασε όταν κατέβηκε (σ.σ. ο Σανσάλ) από το αεροπλάνο. Μην προκαλείς τον κόσμο Μπαρμπαρός!

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top