Ερντογάν για το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη: Μάχη μέχρι τέλους με την τρομοκρατία

«Θα παραμείνουμε ενωμένοι» τόνισε

Ερντογάν για το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη: Μάχη μέχρι τέλους με την τρομοκρατία

Αποφασισμένος να καταστρέψει την πηγή των απειλών και των επιθέσεων ενάντια στη χώρα του δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά το μακελειό σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης που στοίχισε τη ζωή σε 39 μέχρι στιγμής άτομα.    

Ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε ότι αυτές οι επιθέσεις δεν είναι ανεξάρτητες από τις εξελίξεις στην περιοχή και κάλεσε τον λαό της χώρας του να παραμείνει ενωμένος απέναντι σε τέτοια «βρώμικα παιχνίδια».

Ισχυρίσθηκε επίσης ότι η επίθεση στο νυχτερινό κέντρο στην Κωνσταντινούπολη είχε στόχο να δημιουργήσει χάος στην Τουρκία και δεσμεύθηκε ότι η Τουρκία θα δώσει μάχη  μέχρι τέλους απέναντι σε κάθε μορφή επίθεσης από τρομοκρατικές ομάδες και τους υποστηρικτές τους.

«Προσπαθούν να δημιουργήσουν χάος, να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους μας και να αποσταθεροποιήσουν την χώρα με τις αποτρόπαιες επιθέσεις που έχουν ως στόχο τους πολίτες. Θα διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας σαν έθνος, παραμένοντας  ενωμένοι και δεν θα αφήσουμε ποτέ χώρο για τέτοια βρώμικα παιχνίδια» τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top