ΣΟΚ: Σκότωσε την καθηγήτρια - ερωμένη του και το παιδί τους, γιατί του φόραγε κοριτσίστικα ρούχα!

Κατηγορίες για διπλή ανθρωποκτονία αντιμετωπίζει 23χρονος στη Νέα Υόρκη.

Βρέθηκαν τη Δευτέρα στο Μανχάταν τα πτώματα της 36χρονης Φελίτσια Μπαραχόνα και του 4χρονου γιου της, Μιγκέλ, στο διαμέρισμά της.

Η Μπαραχόνα βρέθηκε αναίσθητη στο πάτωμα του σαλονιού με το καλώδιο του τηλεφώνου τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της. Το παιδί που είχε αποκτήσει με τον νεαρό άνδρα βρέθηκε πνιγμένο στη μπανιέρα.

Όταν εντοπίστηκαν από την αστυνομία, ήταν και οι δύο ήδη νεκροί.

Η σχέση της Μπαραχόνα με τον 23χρονο Ισαάκ Ντουράν Ινφάντε, πριν 5 χρόνια, όταν ήταν ακόμα μαθητής της, είχε οδηγήσει στην απόλυσή της.

Ο 23χρονος συνελήφθη την Τρίτη.


Ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Μπόιτσε δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Ινφάντε ομολόγησε ότι επισκέφτηκε τη μητέρα του παιδιού του με σκοπό να τη σκοτώσει. Την ώρα που ήταν εκεί, αποφάσισε να σκοτώσει και το γιο τους.

Ο λόγος; Ο δράστης είπε στην αστυνομία ότι εκνευρίστηκε που η Φελίτσια έντυνε το αγόρι με κοριτσίστικα ρούχα. Ένα άλλο πιθανό κίνητρο ενδέχεται να είναι τα οικονομικά θέματα, υποστηρίζει ο ντετέκτιβ Μπόιτσε.


Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Τζούλι Μπόλτσερ, η Μπαραχόνα πέθανε από στραγγαλισμό και ο Μιγκέλ από ασφυξία.

Το Λύκειο στο Μπρονξ όπου δίδασκε η Μπαραχόνα την απέλυσε το 2012, με την κατηγορία ότι  είχε καλέσει έναν μαθητή λυκείου στο σπίτι της πολλές φορές από τα τέλη του 2011. Η παράνομη σεξουαλική της σχέση με τον μαθητή οδήγησε σε εγκυμοσύνη.

Η επίσημη αναφορά του 2012 ανέφερε πως δασκάλα και μαθητής είχαν σεξουαλικές επαφές περίπου 5 φορές την εβδομάδα και πως τελικά ο μαθητής μετακόμισε μαζί της τον Ιανουάριο του 2012. Στις λεπτομέρειες αναφέρεται: «Όταν προσπάθησε να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό, η Μπαραχόνα του είχε πει πως δεν της αρέσουν και πως δεν πρέπει να ανησυχεί».

Στην αναφορά σημειώνεται επίσης ότι  η Μπαραχόνα σχεδίαζε να τον παντρευτεί και είχε αγοράσει βέρες πριν τελειώσει τη σχέση  κι ότι είχε ήδη μία κόρη όταν γνώρισε τον Ινφάντε. Ένας από τους λόγους του χωρισμού του ζευγαριού ήταν ότι ο 23χρονος δεν τα πήγαινε καλά μαζί της.



"Ξέρει πολύ καλά τι έκανε! Σκότωσες τον γιο σου, που είναι 4 ετών! Τον ίδιο σου τον γιο! Τι άλλο να πω;" δήλωσε απεγνωσμένος ο 29χρονος αδερφός της αδικοχαμένης καθηγήτριας.

"Με σοκάρει βαθύτατα το γεγονός", δήλωσε ένας συνεργάτης της Μπαραχόνα, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος. "Ήταν ένα πολύ μορφωμένο, καλό και ήσυχο άτομο, που απλά έκανε τη δουλειά του".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top