Συνεργάτης του Τραμπ: Εύχομαι για το 2017 να πεθάνει ο Ομπάμα!

«Η Μισέλ θα ήθελα να ξαναγίνει άντρας»

Συνεργάτης του Τραμπ: Εύχομαι να πεθάνει ο Ομπάμα

Το απίστευτο παραλήρημα ενός συμβούλου του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει προκαλέσει σοκ στην αμερικανική κοινωνία. Όταν ο Καρλ Παλαντίνο ρωτήθηκε ποια είναι η ευχή του για το 2017, απάντησε: «Να πεθάνει ο Μπαράκ Ομπάμα»!

Πρόκειται για έναν εκ των επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ στην Νέα Υόρκη και έκανε τις σχετικές δηλώσεις σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό Artvoice.

Η ερώτηση ήταν «τι θα ευχόταν περισσότερο να συμβεί το 2017» και απάντησε: «Ο Ομπάμα να πάθει την νόσο των τρελών αγελάδων, αφού θα τον πιάσουν να έχει σχέσεις με μια αγελάδα ράτσας Χέρφορντ. Να πεθάνει πριν δικαστεί και να ταφεί σε ένα βοσκοτόπι αγελάδων, δίπλα στην σύμβουλό του Βάλερι Τζάρετ, που θα έχει πεθάνει μερικές εβδομάδες νωρίτερα, αφού θα έχει καταδικαστεί για προδοσία και ένας συγκρατούμενός της τζιχαντιστής θα την αποκεφαλίσει, περνώντας την κατά λάθος για καλό άνθρωπο»! 

Το παραλήρημα του Παλαντίνο όμως δεν σταμάτησε εκεί. «Η Μισέλ Ομπάμα θα ήθελα να ξαναγίνει άντρας και να αφεθεί ελεύθερη στην Ζιμπάμπουε, όπου θα ζήσει άνετα με την Μάξι, το γορίλα», είπε!  Αμέσως ξέσπασε σάλος, ενώ ο ίδιος αργότερα επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις δηλώνοντας πως... έκανε «παλιό, καλό χιούμορ». 

Πάντως όταν το επιτελείο Τραμπ κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα δήλωσε ο συνεργάτης του νέου προέδρου, απάντησε κατηγορηματικά πως όλα όσα είπε «ήταν απολύτως καταδικαστέα». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top