Ο μακελάρης του Βερολίνου παρίστανε το ασυνόδευτο προσφυγόπουλο στην Ιταλία! -ΦΩΤΟ

Διεθνή ΜΜΕ δημοσιεύουν φωτογραφίες όπου πιστεύεται ότι απεικονίζεται ο μακελάρης

Ο μακελάρης του Βερολίνου παρίστανε το ασυνόδευτο προσφυγόπουλο στην Ιταλία! -ΦΩΤΟ

Ο 24χρονος Τυνήσιος τζιχαντιστής που σκόρπισε το θάνατο στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου και έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στο Μιλάνο, είχε κάνει φυλακή και παρίστανε τον ανήλικο πρόσφυγα, αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ.

Ο μακελάρης του Βερολίνου, Άνις Άμρι, μπήκε στην Ιταλία το 2011. Τότε ενώ ήταν ήδη 19 ετών, όμως φέρεται να παρίστανε τον  ανήλικο.

Το Reuters και η Corriere Della Sera  δημοσιεύουν  φωτογραφίες από το "νησί της ελπίδας" το 2011, όπου πιστεύεται ότι απεικονίζεται ο μακελάρης.

Ο 19χρονος τότε, βρισκόταν σε ένα από τα δύο πλοία που άφησαν το λιμάνι της Σφαξ στην Τυνησία τον Μάρτιο του 2011 και έφτασε με ασφάλεια στο νησί της Μεσογείου, προσποιούμενος τον ανήλικο.

Λίγες εβδομάδες μετά την άφιξή του στην Ιταλία, ο Άνις Άμρι καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλακή για πυρπόληση κέντρου μεταναστών στο ιταλικό νησί της Λαμπεντούζα.

Έτσι, επέλεξε να μυηθεί στο ριζοσπαστικό Ισλάμ και απείλησε να αποκεφαλίσει έναν Χριστιανό συγκρατούμενό του στο Παλέρμο… μέχρι που σήμερα 5 χρόνια κατάφερε να σκορπίσει το θάνατο και να αφαιρέσει τη ζωή 12 ανθρώπων αλλά και να προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 48. 

ΔΕΙΤΕ επίσης: ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Σε τζαμί στο Βερολίνο ο Τυνήσιος λίγο μετά το μακελειό

ΣΚΛΗΡΕΣ εικόνες: Ο μακελάρης του Βερολίνου… ΝΕΚΡΟΣ! Τα τελευταία του λόγια

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top