ΦΡΙΚΗ: «Την στραγγάλιζα και μου έλεγε "θα το πληρώσεις αυτό"»

Πίστευε ότι θα τον εκβιάσει

ΦΡΙΚΗ: Την στραγγάλιζα και μου έλεγε "θα το πληρώσεις"

Ένοχος για τη δολοφονία μίας πόρνης πολυτελείας τον Ιανουάριο του 2016 κρίθηκε από δικαστήριο της Μεγάλης Βρετανίας ένας δισεκατομμυριούχος κτηματομεσίτης.

Ο 54χρονος Πίτερ Μόργκαν ανέφερε ότι στραγγάλισε την Τζορτζίνα Σίμοντς όταν ανακάλυψε πως εκείνη σκόπευε να τον εκβιάσει μαζί με τον εραστή της.

Η 25χρονη, όπως υποστήριξε ο δράστης του, του είπε όταν την έπνιγε: «Θα πληρώσεις γι' αυτό». Όπως αποκάλυψε, ο ίδιος έδινε στην ερωμένη του, η οποία ήταν χορεύτρια, κάθε μήνα το ποσό των 10.000 λιρών και της είχε παραχωρήσει χωρίς ενοίκιο ένα  μπανγκαλόου αξίας 300.000 λιρών για να μένει στην περιοχή Llanmarti στο Newport, όπου έγινε και ο φόνος.



Εκείνος αφού την δολοφόνησε τύλιξε το άψυχο σώμα της με μια κουβέρτα και το έκρυψε σε ένα υπόστεγο κοντά στην αγροικία, όπου ζούσαν η σύζυγός του και οι δύο κόρες του.

Αργότερα, ομολόγησε στην αστυνομία την πράξη του και τους έδειξε που είναι το σώμα της.  Στο δικαστήριο παραδέχτηκε την δολοφονία, αλλά επικαλέστηκε πως φέρει μειωμένη ευθύνη και πως βρισκόταν εκτός ελέγχου. 


Στο δικαστήριο αποκαλύφθηκε ότι εκείνη κρατούσε μια σειρά από προσωπικές φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένων μερικών από ερωτικές τους στιγμές, καθώς και φωτογραφίες που η ίδια φορούσε την ρόμπα της γυναίκας του.

Ο δράστης υποστήριξε ότι τον απείλησε πως θα δείξει τις φωτογραφίες αυτές  - πολλές από τις οποίες είχαν τραβηχτεί από τον ίδιο τον εκατομμυριούχο - στη σύζυγό του και τις δύο κόρες του.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας δήλωσε ότι ο θάνατός της κόρης της ήταν «μια οικογενειακή τραγωδία». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top