ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Βρέθηκε η ταυτότητα του μακελάρη του Βερολίνου μέσα στη νταλίκα-Οι πρώτες φώτο

Ανήκει σε 24χρονο Τυνήσιο

Βρέθηκε η ταυτότητα του δράστη του Βερολίνου

Μετά το φιάσκο των γερμανικών Αρχών οι οποίες μετά το μακελειό στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου συνέλαβαν τον λάθος δράστη (έναν 23χρονο μετανάστη Πακιστανικής καταγωγής), φαίνεται πως οι Αρχές έχουν στα χέρια τους την πραγματική ταυτότητα του δράστη.

Όπως μεταδίδει το Spiegel online, στην καμπίνα της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο, σκοτώνοντας 12 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 48, βρέθηκαν τα έγγραφα και η ταυτότητα ενός 24χρονου άνδρα.

Πρόκειται για έναν Τυνήσιο, που ονομάζεται Anis A. και έχει γεννηθεί το 1992 στο Ταταουίν.

Πλέον, οι Γερμανικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του.

Όπως μεταδίδει το Spiegel, ο νέος ύποπτος έχει δυο ψευδώνυμα και διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης.

Tο άλλο του όνομα είναι το Ahmed A. ενώ τα έγγραφα φέρονται να έχουν εκδοθεί στην περιοχή του Kleve, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Από νωρίς σήμερα οι έρευνες των αρχών είχαν επικεντρωθεί στα νοσοκομεία της πόλης, καθώς εικάζεται πως ο δράστης της επίθεσης πιθανότατα έχει τραυματιστεί. 

Η γερμανική αστυνομία πάντως, αναγκάστηκε χθες το απόγευμα να αφήσει ελεύθερο τον άντρα που είχε συλλάβει λίγες ώρες μετά το χτύπημα και ήταν μέχρι στιγμής ο μόνος ύποπτος. Ο 23χρονος Πακιστανός που συνελήφθη σε ζωολογικό κήπο κοντά στην χριστουγεννιάτικη αγορά που σημειώθηκε η επίθεση, από την πρώτη στιγμή αρνούνταν κάθε ανάμειξη και τελικά αφέθηκε ελεύθερος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top