ΦΩΤΟ: Η στιγμή που ο μακελάρης του Βερολίνου οδηγείται στην αστυνομία με το κεφάλι καλυμμένο

Ήταν σεσημασμένος και φέρεται να σκότωσε τον οδηγό του φορτηγού πριν την επίθεση

Την πρώτη εικόνα του μακελάρη, την στιγμή που οδηγείται στην Αστυνομία, έφερε στο φως της δημοσιότητας η γερμανική εφημερίδα «Bild».

VIDEO-ΣΟΚ: Αίματα και πτώματα παντού μετά την επίθεση

Όπως βλέπετε, ο άνθρωπος που σκόρπισε τον τρόμο στην Χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, έχει καλυμμένο το κεφάλι του με ένα λευκό ύφασμα, κάθεται στην πίσω θέση του ασημένιου οχήματος που τον μεταφέρει στην αστυνομία και είναι περικυκλωμένος από άνδρες των ειδικών δυνάμεων.

ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ «ΓΝΩΡΙΜΟΣ» ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνθρωπος που σκόρπισε τον τρόμο σκοτώνοντας 12 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 48 (πολλοί εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση), φέρεται να είναι Πακιστανικής καταγωγής (αλλά να δηλώνει Αφγανός) και «γνώριμος» των γερμανικών αρχών, καθώς είχε συλληφθεί για μικροκλοπές.

Το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετέδωσε πως ο άνδρας ήρθε τον περασμένο Φεβρουάριο ως πρόσφυγας στη Γερμανία και κατέθεσε αίτημα για χορήγηση ασύλου.


ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ-ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΩΝΟ ΟΔΗΓΟ:

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Πολωνός οδηγός του φορτηγού, βρέθηκε νεκρός στην θέση του συνοδηγού.

Όλα δείχνουν πως ο μακελάρης έκλεψε το φορτηγό που ανήκει σε πολωνική εταιρία και σκότωσε τον οδηγό, ο οποίος σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια πολωνική εταιρία επικοινώνησε τελευταία φορά με τα κεντρικά γύρω στις 16:00 το απόγευμα.

Ο δράστης οδήγησε το φορτηγό σ’ έναν πεζόδρομο μέσα από ένα στενό δρόμο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το φορτηγό έπεσε «χωρίς φώτα» πάνω στο πλήθος. Την τρελή πορεία του ανέκοψε τελικά αρκετά μέτρα πιο κάτω ένα έλατο.

Αν και μετά το μακελειό κατάφερε να διαφύγει, στη συνέχεια συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top