ΑΝΑΤΡΟΠΗ: O Αφγανός δολοφόνησε και άλλη γυναίκα στην Γερμανία;

Ψάχνουν αν εκτός από την 19χρονη Maria Ladenburger σκότωσε και την 27χρονη αθλήτρια Carolina Gruber

Ερευνάται αν σκότωσε και άλλη γυναίκα ο Αφγανός

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει το θρίλερ με την δολοφονία της 19χρονης φοιτήτριας Maria Ladenburger, από τον Αφγανό Χουσεϊν Χαβάρι.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο μετανάστης που δήλωνε… 17 ετών, αφέθηκε ελεύθερος εξαιτίας των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου, παρά το γεγονός ότι πριν από τρία χρόνια είχε επιτεθεί άγρια στην 20χρονη φοιτήτρια Σπυριδούλα Χάιδου, η οποία σπούδαζε στην Κέρκυρα.

Η νεαρή κοπέλα είχε γλυτώσει από θαύμα, καθώς ο Χουσεϊν όχι μόνο την είχε ληστέψει, αλλά την είχε πετάξει και από γκρεμό ύψους 10 μέτρων.

Παρά ταύτα αφέθηκε ελεύθερος, με αποτέλεσμα να ταξιδέψει στην Γερμανία, να βιάσει και στη συνέχεια να σκοτώσει την 19χρονη φοιτήτρια Ιατρικής και κόρη ανώτατου αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Maria Ladenburger (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΑΝ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ CAROLINA GRUBER

Την ώρα που η σοκαριστική αυτή υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο και πολλές αντιδράσεις από τα Γερμανικά ΜΜΕ (τα οποία κατηγορούν τις ελληνικές αρχές πως άφησαν ελεύθερο έναν φονιά), στο μικροσκόπιο των γερμανικών αστυνομικών αρχών έχει μπει η σχέση του Χουσεϊν Χαβάρι με την δολοφονία της 27χρονης αθλήτριας Carolina Gruber η οποία βρέθηκε νεκρή 30 χλμ. μακριά από το Φράιμπουργκ, πόλη του πρώτου εγκλήματος, στην περιοχή του Εντινγκεν.

Αυτό που ερευνάται είναι αν η μελαχρινή καλλονή δρομέας είναι το δεύτερο θύμα του Αφγανού δολοφόνου.

H ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ CAROLINA GRUBER

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, το άψυχο σώμα της νεαρής γυναίκας βρέθηκε παρατημένο σε δασική έκταση μεταξύ του Endingen και του Bahlingen.

Η Carolina G. έφυγε από το σπίτι της το μεσημέρι της Κυριακής της 6ης Νοεμβρίου. Φόρεσε τα ρούχα για τζόκινγκ, βγήκε έξω και έκτοτε δεν την ξαναείδε κανείς ζωντανή.

(Tι αναφέρει η Bild σε δημοσίευμα της)

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας, έδειξαν πως η μελαχρινή καλλονή έπεσε θύμα ενός σεξουαλικού αρπακτικού θηρίου, χωρίς ωστόσο να βρεθούν ίχνη DNA (όπως στην περίπτωση της 19χρονης φοιτήτριας Ιατρικής που βρέθηκε μια τρίχα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Οι Έλληνες άφησαν τον Αφγανό να τους ξεφύγει»-Πυρ ομαδόν από τον Γερμανικό Τύπο

Φρικιαστική αποκάλυψη: Ο Αφγανός φονιάς της 19χρονης φοιτήτριας στην Γερμανία συνδέεται με επίθεση στην Κέρκυρα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top