ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ σε φυλακή! Κρατούμενοι πήραν τον έλεγχο, βγάζουν selfies και καίνε ότι βρουν!

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση σε κρατητήριο της Βρετανίας – Ασθενοφόρα και περιπολικά στο σημείο

Χαμός σε φυλακή

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στην τρίτη μεγαλύτερη βρετανική φυλακή, η οποία βρίσκεται υπό την κυριαρχία 400 κρατούμενων. Φυλακισμένοι στη φυλακή Winson Green, στο Μπέρμιγχαμ, άρπαξαν τα κλειδιά, πήραν τον έλεγχο της πτέρυγάς τους, και κατέλαβαν δύο ακόμα πτέρυγες και τμήμα του προαύλιου χώρου, απειλώντας έναν φρουρό με σύριγγα.

Οι εξεγερθέντες κρατούμενοι, ορισμένοι από τους οποίους φορούν στολές αξιωματικών, μεταδίδουν τα κατορθώματα τους στα social media, ανεβάζοντας selfies με κράνη και κλειδιά της φρουράς.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι τηλεοράσεις τους χάλασαν και το γυμναστήριο τους έκλεισε. Ξέσπασαν επεισόδια και πάνω από 1.000 κρατούμενοι κλειδώθηκαν.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, αξιωματικοί της φύλαξης λέγεται ότι απειλήθηκαν,και κάποιοι τραυματίστηκαν,ενώ υπάρχουν πληροφορίες για έναν άσχημα τραυματισμένο φυλακισμένο που έχει κοπεί στον λαιμό.

«Ακυρώνουν το γυμναστήριο συνέχεια, το νερό στο μπάνιο είναι κρύο, το φαγητό είναι χάλια, δεν υπάρχει ποτέ θέρμανση και δεν παίρνουμε ποτέ τα mail έγκαιρα. Αρκετά ανεχθήκαμε. Είναι επικίνδυνο μέρος αυτή τη στιγμή. Κυκλοφορούν με μαχαίρια και οι φύλακες δεν έχουν τον έλεγχο», σχολίασε άλλος κρατούμενος.

Στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα, καθώς υπήρξε πληροφορία πως το δωμάτιο πλυντηρίων έχει πάρει φωτιά και ότι οι υπολογιστές χρησιμοποιούνται ως... βλήματα. Άνθρωποι που περιμένουν να επισκεφθούν συγγενείς τους ή περιμένουν την απελευθέρωσή τους λένε ότι ακούνε τους συναγερμούς που προέρχονται από 4 πτέρυγες.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top