ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Κανίβαλος τεμάχισε την οικογένεια του και τους έκανε στιφάδο

Στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι-ΣΟΚ στην Ουκρανία

Κανίβαλος τεμάχισε μέλη της οικογένειας του

Συγκλονισμένη είναι η Ουκρανία από το απίστευτης αγριότητας έγκλημα που έγινε στο Κίεβο.

«Πρωταγωνιστής» στο θρίλερ ένας 29χρονος, ο οποίος σκότωσε μέλη της οικογένειας του (την θεία, τον θείο του και τον ενήλικο γιο τους) και στη συνέχεια τους τεμάχισε, βράζοντας τα κομμάτια τους σε κατσαρόλες ώστε να τα κάνει στιφάδο.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες της «Daily Mail», ο δράστης αφού ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έγκλημα του, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μπουκάρουν στο διαμέρισμα όπου έγινε το φονικό.

Αυτό που φοβούνται πλέον οι Αρχές, είναι μήπως ο 29χρονος που με τόση ευκολία έσφαξε και μετά μαγείρεψε τους θείους και τον ξάδερφό του, έχει διαπράξει ανάλογα εγκλήματα και στο παρελθόν γι΄αυτό και ερευνούν τα πάντα εξονυχιστικά.

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΘΕΑΜΑ:

Όπως δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας του Κιέβου, τα στοιχεία είναι ανατριχιαστικά, καθώς όταν μπήκαν στο διαμέρισμα, «είδαμε μέλη σωμάτων σε δοχεία και κατσαρόλες. Μερικά τα είχε βάλει και σε σφραγισμένες κονσέρβες ώστε να τα διατηρήσει. Τώρα ερευνούμε όλες τις διευθύνσεις στις οποίες ζούσε στο παρελθόν. Θα ελέγξουμε τα πάντα. Πιθανότατα δεν είναι ο μόνος βίαιος φόνος που έχει διαπράξει».

ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ:

Οι γείτονες είχαν να δουν την οικογένεια εδώ και μέρες, ενώ μια άσχημη μυρωδιά αναδυόταν από το διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να καλέσουν την Αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί δεν άνοιξε κανείς, και όταν στην συνέχεια προσπάθησαν να εισβάλλουν στο διαμέρισμα, άκουσαν τον πυροβολισμό από το εσωτερικό του.

Ο 29χρονος δράστης πέθανε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top