Ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και προκαλεί… γέλια μέχρι δακρύων! Πρόκειται αν μη τι άλλο για το photobombing της χρονιάς!

Πρωταγωνιστές του αστείου περιστατικού είναι μια φωτορεπόρτερ, η οποία κάλυπτε την κατεδάφιση τεσσάρων τεράστιων φουγάρων στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ και ένας άγνωστος άντρας, ο οποίος κατέστρεψε ολοκληρωτικά την προσπάθειά της.

Η φωτορεπόρτερ, μάλιστα, είχε ετοιμάσει τον εξοπλισμό της ενώ περίμενε για περισσότερες από πέντε ώρες πριν την κατεδάφιση, περιμένοντας τη στιγμή που θα τραβούσε το τέλειο πλάνο.

Τη στιγμή, ωστόσο, που τα τέσσερα φουγάρα άρχισαν να πέφτουν, προκαλώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα, ένας άγνωστος άντρας έτρεξε μπροστά από την κάμερα της δημοσιογράφου, τραβώντας βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.

Η Σούζαν Όγκνουστ δήλωσε μετά το περιστατικό: «Έμεινα άναυδη, το λιγότερο. Στα επτά δευτερόλεπτα που είχα να τραβήξω το βίντεο και να απομονώσω κάποια πλάνα, δεν είχα χρόνο να αναπροσαρμοστώ για έναν άντρα που έτρεξε διαγώνια μπροστά μου, ο οποίος τραβούσε βίντεο. Στην αρχή ήμουν εξοργισμένη, αλλά τώρα όποτε βλέπω το βίντεο σχεδόν με πιάνουν τα γέλια».

Tags: