Παραλίγο να πεθάνει για να αρέσει στο αγόρι της- Της ζήτησε να αδυνατίσει για να μοιάζει με πορνοστάρ

Έπαθε νευρική ανορεξία

Παραλίγο να πεθάνει για να αρέσει στο αγόρι της

Μία τρομερή εξομολόγηση έκανε μία νεαρή από την Αυστραλία. Η Σάρα Χικς παραδέχθηκε ότι κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της, επειδή ο σύντροφός της της ζήτησε να χάσει κιλά για να μοιάζει με... πορνοστάρ!

Όλα ξεκίνησαν το 2013, όταν εκείνη ήταν 23 ετών. Τότε άρχισε μια εξαιρετικά αυστηρή δίαιτα προκειμένου να ικανοποιήσει τα ερωτικά... γούστα του συντρόφου της, ο οποίος την έβρισκε παχουλή.

Η κοπέλα από 78 κιλά, βρέθηκε να ζυγίζει μόλις 42 (!), ενώ, λόγω της δίαιτας έπαθε νευρική ανορεξία και οι γιατροί της την προειδοποίησαν ότι αν συνέχιζε να τρώει ελάχιστα θα πέθαινε.

Τελικά εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου με ειδική φαρμακευτική αγωγή και ψυχολογική υποστήριξη, ξανάρχισε να τρώει και πήρε δέκα κιλά, σώζοντας έτσι τη ζωή της.

Ωστόσο, η φάση της ανορεξίας της έχει δημιουργήσει έντονες διαταραχές: πλέον πάσχει από δυσκοιλιότητα, πόνους στο στομάχι και στο στήθος, ενώ αισθάνεται εσωτερική ψυχολογική πίεση να ασκείται διαρκώς, πράγμα που συχνά την εξαντλεί και την οδηγεί πίσω στο νοσοκομείο.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της Αυστραλίας εξήγησε ότι θέλησε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της, ως προειδοποίηση προς τις άλλες γυναίκες, ότι τα πρότυπα ομορφιάς που προβάλλονται σήμερα, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top