Ερευνούν την οικογένεια παιδόφιλου για την εξαφάνιση της Μαντλίν

Η οικογένειά του φέρεται να έχει διασυνδέσεις με την συμμορία που «άρπαξε» το κοριτσάκι

Ερευνούν την οικογένεια παιδόφιλου για την Μαντλίν

Την οικογένεια του παιδόφιλου, Ρέιμοντ Χιούλετ ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 2010 σε ηλικία 64 ετών και ζούσε σε μια περιοχή, που απείχε μία ώρα από το ξενοδοχείο στο Αλγκάβρε, της νότιας Πορτογαλίας, όπου η -τότε τρίχρονη- Μαντλίν έκανε διακοπές με τους γονείς της, εξετάζει  η αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun o 64χρονος άνδρας λίγο πριν ξεψυχήσει άφησε ένα γράμμα στον γιο του, Γουέιν, στο οποίο έγραφε πως το κοριτσάκι “απήχθη με εντολή” από μια συμμορία του Βελγίου.

Οι ερευνητές επισημαίνουν πως είναι πολύ πιθανόν η οικογένειά του να έχει κάποια σχέση με την εν λόγω συμμορία όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν στα χέρια τους στοιχεία εναντίων τους.

«Η έρευνα γίνεται για να συλλέξουμε πληροφορίες για την οικογένεια του Χιούλετ και τις διασυνδέσεις τους. Δεν ήταν ύποπτοι, έγινε περισσότερο για να διαπιστώσουμε αν υπήρχε κάποιος συνδετικός κρίκος μεταξύ της οικογένειας και της συμμορίας. Η επιχείρηση έγινε με τη συμβολή της αστυνομίας της Πορτογαλίας» δήλωσε στην εφημερίδα πηγή των ερευνητών.
 
Και ο γιος του Ρέιμοντ όμως αποκάλυψε στη «Sun» πως το καλοκαίρι του 2015, υποπτευόταν πως κάποιοι τον παρακολουθούσαν  στο σπίτι του στο Τέλφορντ.

Η σύντροφος μου κι εγώ, σκεφτόμασταν πως μπορεί να παρακολουθούν το σπίτι μας. Υπήρχε ένα αυτοκίνητο με έναν άνθρωπο, που ήταν παρκαρισμένο σε σημείο που μπορούσε να δει το σπίτι”, είπε και συνέχισε: “Αν έχει σχέση με την υπόθεση της Μαντλίν, είναι η μεγαλύτερη σπατάλη χρημάτων, που έχω ακούσει. Τι ελπίζουν να βρουν; Έχω πει στους ερευνητές, όσα γνωρίζω”.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top