ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ! Σκύλος λέει το τελευταίο αντίο στο αφεντικό του που ξεψυχάει στο νοσοκομείο

Φίλοι μέχρι το τέλος

Η σπαρακτική στιγμή που ένας σκύλος λέει το τελευταίο αντίο στο αφεντικό του που ξεψυχάει κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Last month Ryan Jessen, 33, thought he had a migraine but was hospitalized with a ventricular brain hemorrhage and did not recover. He is pictured above with his dog Mollie

Πριν ένα μήνα ο 33χρονος Ράιαν Τζέσεν από τις ΗΠΑ πήγε στο νοσοκομείο γιατί είχε τρομερές ημικρανίες. Τελικά όμως νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο γιατί υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και δεν κατάφερε να συνέλθει ποτέ.

Jessen's loved ones gathered in his hospital room to say their final goodbyes to him on November 30 and the staff even let his beloved dog Mollie bid him farewell (pictured)

Οι αγαπημένοι του συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομείο για να του πουν το τελευταίο αντίο στις 30 Νοεμβρίου και το προσωπικό του νοσοκομείου επέτρεψε ακόμα και στο σκυλάκι του, τη Μόλι, να τον αποχαιρετίσει για πάντα.

Τη συγκινητική αυτή στιγμή την κατέγραψαν και σε βίντεο το οποίο ανέβασαν στο Facebook και από τότε έχει γίνει viral.

His sister, Michelle Jessen, shared the video on Facebook where it has been viewed more than eight million times and has touched the heart of thousands

«Το νοσοκομείο έκανε το πιο γλυκό πράγμα για εμάς και μας επέτρεψε να φέρουμε τον σκύλο του αδελφού μου για να του πει αντίο και να καταλάβει γιατί ο Ράιαν δεν θα επιστρέψει ποτέ σπίτι. Αν γνωρίζατε τον αδελφό μου θα ξέρετε ότι λάτρευε τον σκύλο του», έγραψε η αδελφή του στο Facebook.

Jessen's mother is pictured above as she says her goodbyes to him last month

Πάνω από οχτώ εκατομμύρια χρήστες έχουν δει το αντίο της Μόλι στον Ράιαν και πάνω από 80.000 το έχουν κοινοποιήσει μέσω των λογαριασμών τους στο Facebook.

Jessen's sister, Michelle, pictured during an emotional moment as she says goodbye to him.

Η Μόλι μάλιστα μετά από τον τραγικό αυτό αποχωρισμό θα συνεχίσει να μένει με τη μητέρα του Ράιαν, ενώ η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει να όργανά του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top