Μπορεί τις τελευταίες ημέρες όλα τα φώτα να είναι στραμμένα στην ιταλική Βουλή μετά την ήττα του Ματέο Ρέντσι και την παραίτηση του που ακολούθησε του δημοψηφίσματος, ωστόσο μια γυναίκα κατάφερε να… «χαλαρώσει» λίγο το κλίμα, καθώς έκανε τα ιταλικά ΜΜΕ να αφήσουν για λίγο στη άκρη τις πολιτικές αναλύσεις και να ασχοληθούν με την εμφάνιση της.

o-MARIA-ELENA-BOSCHI-570 (1).jpg
Για την καλλονή Υπουργό Μαρία Έλενα Μπόσι ο λόγος, η οποία έκανε εμφάνιση με total black look στη Βουλή, στρέφοντας πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

o-MARIA-ELENA-BOSCHI-570 (2).jpg
Φορώντας μαύρα, η αρμόδια Υπουργός Συνταγματικών Μεταρρυθμίσεων και Σχέσεων με το Κοινοβούλιο, έγινε κεντρικό θέμα στα ιταλικά ΜΜΕ, τα οποία σχολίασαν πως η εμφάνιση της είναι «πένθιμη», λόγω της ήττας της κυβέρνησης της όσον αφορά στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

o-MARIA-ELENA-BOSCHI-570.jpg

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΣΙ:

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 35χρονη Υπουργός βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς εξαρχής θεωρούταν ως ένα από τα πλέον δημοφιλή πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα του Ματέο Ρέντσι.

slide_510036_7150254_compressed.jpg
Γεννημένη στις 24 Ιανουαρίου του 1981, σε συνέντευξη της στην ιταλική έκδοση «Vanity Fair» το 2014, δεν είχε κρύψει πως θα ήθελε να αποκτήσει τρία παιδιά, δεν έκρυβε την ανησυχία της ότι είχε «αργήσει» να κάνει την δική της οικογένεια, καθώς και ότι επιθυμούσε πολύ να βρει έναν καλό σύντροφο, αφού όπως έλεγε:

slide_510036_7150258_compressed.jpg
«Επιστρέφω στο σπίτι αργά από τη δουλειά, το σπίτι είναι πάντα άδειο, υπάρχει μόνο ένα ποτήρι γάλα με λίγα μπισκότα και συνήθως έχω περάσει τη μέρα μου συζητώντας με την αντιπολίτευση πάνω στις τροπολογίες της. Θα ήθελα τουλάχιστον να περνώ τον ελεύθερο μου χρόνο με κάποιον που να μπορώ να μοιραστώ ένα κοινό μέλλον».

slide_510036_7150264_compressed.jpg
Μετά την παραπάνω συνέντευξη πάντως, δέχτηκε πρόταση γάμου μέσω Twitter, από την εκρηκτική παρουσιάστρια Σελβάτζα Λουκαρέλι , που της τιτίβισε:

«Ψάχνεις σύζυγο; Σε παντρεύομαι εγώ».

(H hot παρουσιάστρια)
lucarelli.jpg