Κλέφτης με καρδιά: Επέστρεψε το ποδήλατο 9χρονου-Ήταν το δώρο του μπαμπά του πριν πεθάνει

Μια ανάρτηση στο Facebook έκανε… «μαγικά»-ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ VIDEO

​Μια συγκινητική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας, αποδεικνύοντας πως και οι κλέφτες (καμιά φορά) έχουν αισθήματα.

Όπως διαβάζουμε στη metro, ένα πληγωμένο αγοράκι έκανε τον κλέφτη που του είχε αρπάξει το ασημένιο ποδήλατο να λυγίσει, όταν έμαθε πως ήταν το τελευταίο δώρο που πρόλαβε να του αγοράσει ο μπαμπάς του λίγο πριν πεθάνει.

splitwed.jpg

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο James Brewster ξύπνησε μια μέρα και είδε πως το ασημένιο ποδήλατο (ενθύμιο του μπαμπά του) δεν υπήρχε πλέον στην αυλή του σπιτιού του στη Βόρεια Ιρλανδία.

Απαρηγόρητος, δεν πίστευε πως του είχαν κλέψει το δώρο του μπαμπά του. Τότε ήταν που ανέλαβε δράση η μητέρα του Una Magee Brewster, η οποία με ένα post στο Facebook έγραψε ένα μήνυμα απευθυνόμενη προς τον κλέφτη:

«Απευθύνομαι σε αυτόν που πριν από μερικές ημέρες βρήκε την ευκαιρία και έκλεψε το ασημένιο ποδήλατο του γιου μου. Σε παρακαλώ, επέστρεψε το. Άφησε με να σου εξηγήσω… Προκάλεσες ακόμα μεγαλύτερο πόνο σε ένα παιδί που αύριο θα θυμηθεί ξανά τον εφιάλτη που έζησε ακριβώς πριν ένα χρόνο. Έναν εφιάλτη που ΚΑΝΕΝΑ παιδί δεν θα έπρεπε ποτέ να ζήσει. Αυτόν του να χάνει τον πατέρα του. Και για να στο κάνω χειρότερο, το ποδήλατο ήταν δώρο του μπαμπά του. Αν έχεις καρδιά σε παρακαλώ επέστρεψε το!»

facebook.jpg
Τρεις μέρες αργότερα, το ποδήλατο εμφανίστηκε ξανά ως εκ θαύματος στην αυλή. Η εικόνα του 9χρονου James όταν το ξαναείδε μπροστά του είναι… ανεκτίμητη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚO VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top