​Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν δημοφιλείς τουριστικές περιοχές της Ταϋλάνδης. Εδώ και έξι μέρες βρέχει συνέχεια εκεί και περίπου 500.000 κάτοικοι της χώρας έχουν πληγεί.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα "χτύπησαν" τα δημοφιλή τουριστικά νησιά της νότιας Ταϋλάνδης Κο Σαμούι και Φαν Γκαν.

Έλληνας τουρίστας που βρέθηκε στο Κο Σαμούι τράβηξε βίντεο με τους πλημμυρισμένους δρόμους. Ο ίδιος είχε νοικιάσει αυτοκίνητο, αλλά δεν μπόρεσε να το χρησιμοποιήσει λόγω της κακοκαιρίας.

Τέξας: Τρύπα κατάπιε 3 ανθρώπους και 2 αυτοκίνητα

Ξαφνικά ο δρόμος άνοιξε και η τρύπα "κατάπιε" δύο αυτοκίνητα μαζί με τρεις ανθρώπους, από τους οποίους ο ένας σκοτώθηκε ενώ χρειάστηκε ολόκληρη επιχείρηση για να βγουν ζωντανοί, αν και τραυματίες, οι δυο άλλοι. Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο του Σαν Αντόνιο στο Τέξας. Στην περιοχή είχαν σημειωθεί και σφοδρές βροχοπτώσεις που φαίνεται πως προκάλεσαν την υποχώρηση του οδοστρώματος.

Χάος από καραμπόλα 10 αυτοκίνητων στον Καναδά

Απίστευτη καραμπόλα σαν αυτές στα συγκρουόμενα αυτοκίνητα των λούνα παρκ προκλήθηκε εξαιτίας του πάγου σε δρόμο στο Μόντρεαλ του Καναδά. Το περιστατικό συνέβη σε κεντρική διασταύρωση της μεγάλης αυτής πόλης, και μάλιστα σε ώρα αιχμής. Ο οδηγός του λεωφορείου που γλίστρησε στον πάγο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα που βρίσκονταν μπροστά του.Ακολούθησε χάος... Συνολικά δέκα αυτοκίνητα ενεπλάκησαν στην καραμπόλα, ενώ από θαύμα, δεν τραυματίστηκε κανείς.

ΒΙΝΤΕΟ STAR