​Τα ερωτικά παιχνίδια με έναν 16χρονο μαθητή της, βγήκαν ξινά για μια καθηγήτρια άλγεβρας από το Τέξας, καθώς συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου και αναγκάστηκε να ακυρώσει τον γάμο της.

Η 23χρονη Αλάινα Φέργκουσον, εργαζόταν ως καθηγήτρια στο Λύκειο Plano Senior High School από όπου και παραιτήθηκε δύο μήνες μετά από την πρόσληψή της, αφού έγινε γνωστή η σχέση που έκανε με ανήλικο μαθητή της.

Η νεαρή καθηγήτρια αποπλάνησε τον 16χρονο, στέλνοντάς του γυμνές φωτογραφίες της και μηνύματα στο snapchat, ενώ η πολιορκία του μαθητή ξεκίνησε όταν εκείνη του έγραψε πάνω σε ένα διαγώνισμα το όνομα που έχει στο λογαριασμό της στο snapchat.

ImageHandler.jpg

Μετά από ένα σύντομο διάστημα φλογερού φλερτ μέσω διαδικτύου, οι δυο τους συναντήθηκαν σε γειτονική πόλη, όπου σύμφωνα με το κατηγορητήριο έκαναν για πρώτη φορά σεξ στο παγκάκι ενός πάρκου.

Ήταν τέτοιο το πάθος τους που η 23χρονη καθηγήτρια δε δίστασε να φέρει το μαθητή της στο διαμέρισμα του αρραβωνιαστικού της και να κάνει έρωτα μαζί του στο κρεβάτι, ενώ εκείνος έλειπε σε ταξίδι για κυνήγι.

Η ασυγκράτητη καθηγήτρια πάντως συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση εν αναμονή της δίκης της. Μέχρι να γίνει αυτό απαγορεύεται να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για οποιονδήποτε λόγο, ενώ αν το δικαστήριο την κρίνει ένοχη, τότε αντιμετωπίζει πολλά χρόνια φυλάκισης.