​Μια απίστευτη ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας η«New York Post», καθώς κεντρικός της πρωταγωνιστής είναι ένα σκύλος που έσωσε μια 18χρονη από σίγουρο βιασμό!

Όπως περιέγραψε η νεαρή Maya Fairweather, βρισκόταν στο διαμέρισμα του αγοριού της στο Μπρούκλιν, όταν γύρω στις 10:00 το βράδυ αποφάσισε να πάρει το 5 μηνών κουτάβι του φίλου της, και να το βγάλει μια βόλτα στο πάρκο της περιοχής.

161129-hero-dog-feature.jpg
Φόρεσε τα ακουστικά της, και άφησε ελεύθερο τον Apollo (όπως είναι το όνομα του) να τρέξει ελεύθερος στο πάρκο.

Εκεί λοιπόν που καθόταν μόνη της, ένιωσε κάποιον να της τραβά τα ακουστικά:

«Νόμιζα πως ήταν ο φίλος μου που μου έκανε πλάκα, και γύρισα χαμογελώντας. Αλλά δεν ήταν ο Carlos. Ήταν ένας περίεργος άνδρας, που με άρπαξε από το μπουφάν και με έριξε στο έδαφος. Στη συνέχεια προσπάθησε να βγάλει το παντελόνι του» περιγράφει η 18χρονη:

«Έκλεισα τα μάτια μου εκείνη την ώρα, γιατί λένε πως αν δεις το πρόσωπο τους, θα σε σκοτώσουν. Πάγωσα. Ήμουν τρομοκρατημένη!»

Εκείνη την ώρα, έσκασε μύτη σαν φύλακας άγγελος το κουτάβι του φίλου της, ο ήρωας Apollo, που όρμηξε στον επίδοξο βιαστή και του δάγκωσε το πόδι.

161129-hero-dog-embed.jpg
Μάλιστα ο σκύλος τον άρπαξε τόσο δυνατά, που ο βιαστής δεν μπορούσε καλά καλά να φύγει!

«Τον άκουσα να λέει γαμώτο και στη συνέχεια κατάφερα να το σκάσω τρέχοντας στο δρόμο».

Μάλιστα η 18χρονη δεν έκρυψε πως ο Apollo «είναι ένα πολύ γλυκό σκυλί. Ποτέ δεν πίστευα πως θα δάγκωνε κανέναν. Συνήθως είναι φιλικός και απλά παίζει με όλους!»