Όταν η Τζέιν Γκάσκιν ντυνόταν νυφούλα, δεν φανταζόταν ότι το παραμύθι του γάμου της, θα τελείωνε γρήγορα και με πολύ άσχημο τρόπο…

Ήταν ερωτευμένη, ένιωθε ευτυχισμένη, ζούσε την απόλυτη ευτυχία, μέχρι που αποφάσισε να ψάξει το κινητό του συζύγου της!

Ο άντρας της, Ντέιβιντ Χάγκινς είχε χάσει κάθε ερωτική επιθυμία και κοιτούσε συνέχεια το κινητό του μόλις μερικές εβδομάδες μετά το γάμο. Τότε, η Τζέιν Γκάσκιν άρχισε να υποψιάζεται ότι υπάρχει άλλη γυναίκα κι αποφάσισε να ψάξει το κινητό του. Εκεί ήρθε αντιμέτωπη με έναν εφιάλτη, αφού βρήκε άσεμνες φωτογραφίες παιδιών.

«Ήταν το πιο αποκρουστικό και αηδιαστικό πράγμα που έχω δει στη ζωή μου», είπε η 48χρονη Βρετανίδα στην Daily Mail.

teras.jpg

Αμέσως μετά, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που μόλις είχε δει, έτρεξε στο δωμάτιο του άντρα της σε κατάσταση σοκ. Εκείνος, την παρακάλεσε να μην καλέσει την αστυνομία, ενώ της υποσχέθηκε πως θα διέγραφε μια για πάντα τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Η Τζέιν είχε πάρει την απόφασή της. Με πόνο ψυχής κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ομολόγησε αυτά που μόλις είχε βρει.

«Δημοσιοποίησα το θέμα, διότι θέλω να προειδοποιήσω τις γυναίκες και να ενθαρρύνω τους ανθρώπους, να καταγγείλουν άρρωστους ανθρώπους σαν τον Ντέιβιντ. Η απόφαση αυτή υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολή για εμένα, με διέλυσε, αλλά αυτό έπρεπε να κάνω, κάποιος πρέπει να σταματήσει άντρες σαν αυτόν», εξήγησε η ίδια, αποκαλύπτοντας πως δεν είχε καταλάβει τίποτα για την αρρώστια του άντρα της, πριν σκαλίσει το κινητό του.

Τίποτα, είπε στην συμπεριφορά του συζύγου της, κατά το παρελθόν δεν προμήνυε τον πραγματικό του πρόσωπο.

teras2.jpg

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου τον Αύγουστο του 2014 και λίγο καιρό αργότερα, η Τζέιν και ο Ντέιβιντ συναντήθηκαν από κοντά, με την γυναίκα να δηλώνει εντυπωσιασμένη από τους ιπποτικούς τρόπους του,χαρακτηρίζοντας τον Ντέιβιντ ως «πραγματικό τζέντλεμάν».

Ο Ντέιβιντ της είχε πει ότι είναι χωρισμένος με παιδιά.

«Ένιωθα πολύ τυχερή που τον γνώρισα, πιστεύοντας πως μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα», ισχυρίζεται η γυναίκα, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ο συγκεκριμένος άντρας ήταν ο πρώτος που γνώρισε πολλά χρόνια μετά τον θάνατο του πρώτου της συζύγου.

Τελικά, ο Ντέιβιντ καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλά��ιση με αναστολή 2 χρόνων. Ωστόσο, το ζευγάρι παραμένει νομικά παντρεμένο, καθώς η Τζέιν δεν έχει, όπως λέει η ίδια, την οικονομική δυνατότητα να πάρει διαζύγιο, αφού ξόδεψε όλες της τις οικονομίες για το γάμο τους.
teras3.jpg