​Στους 33 ανήλθαν οι νεκροί από την πυρκαγιά που ξέσπασε κατά τη διάρκεια πάρτι σε αποθήκη στο Όκλαντ, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό της αστυνομίας, που προειδοποιεί ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί.

69124d28449b4abd94894fff7ad3cd2c_18.jpg

download (11).jpg

Οι ομάδες διάσωσης ανέσυραν από τα ερείπια 24 σορούς. Τα αίτια της πυρκαγιάς, που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι επί του παρόντος μόνο τρεις οικογένειες μπόρεσαν να ενημερωθούν για τον θάνατο συγγενή τους. Για την ταυτοποίηση των θυμάτων θα χρειαστεί πολύς χρόνος, εξήγησε ο αστυνομικός.

download (9).jpg

download (8).jpg

Οι πυροσβέστες εργάζονταν ασταμάτητα επί 12 ώρες τη νύχτα για να μπουν μέσα στο καμένο διώροφο κτίριο και μετά να αρχίσουν να ψάχνουν μέσα στη στάχτη και τα ερείπια.

«Θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να μπορέσουν να ψάξουν όλο το κτίριο» που είναι μια αποθήκη η οποία είχε μετατραπεί σε στούντιο καλλιτεχνών, μέσα στο οποίο κυρίως νέοι άνθρωποι, καλλιτέχνες ζούσαν και εργάζονταν.

Οι εικόνες που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο δείχνουν πυκνούς καπνούς να τυλίγουν έργα τέχνης, πιάνα και πολλά ξύλινα αντικείμενα τα οποία κατέστρεψε η φωτιά.

download (7).jpg

download (6).jpg

download (5).jpg

download (3).jpg

download (4).jpg

download (1).jpg

download (2).jpg

download.jpg