​Ανατριχίλα προκαλούν τα πλάνα από τη συνέντευξη της 29χρονης Sisy Arias, λίγες ώρες πριν από την απογείωση της μοιραίας πτήσης στην Κολομβία.

Η πρώτη πτήση για την 29χρονη συγκυβερνήτη-μοντέλο έμελλε να είναι και η τελευταία. Λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο, η Sisy Arias εξέφραζε από το πιλοτήριο την υπερηφάνεια της για το ότι θα μετέφερε την ομάδα ποδοσφαίρου Chapecoense στον τελικό του Copa Sudamericana στο Medellin.

SISY3.jpg

«Ένα από τα πράγματα που είναι πολύ σημαντικά να γνωρίζουμε έίναι πως η ομάδα χρησιμοποιεί μια αεροπορική εταιρεία της Βολιβίας για να πάει στο Medellin παρά το γεγονός πως είναι βραζιλιάνικη ομάδα», τόνιζε η Sisy Arias.

SISY4.jpg

Λίγες ώρες αργότερα η μοιραία πτήση συνετρίβη σε βουνοπλαγιά σκοτώνοντας 71 από τους επιβαίνοντες, με μόνο 6 να καταφέρνουν να επιβιώνουν της αεροπορικής τραγωδίας. "Ένα από τα πράγματα που είναι πολύ σημαντικά να γνωρίζουμε έίναι πως η ομάδα χρησιμοποιεί μια αεροπορική εταιρεία της Βολιβίας για να πάει στο Medellin παρά το γεγονός πως είναι βραζιλιάνικη ομάδα", τόνιζε η Sisy Arias.

SISY9.jpg

SISY7.jpg

Πηγή: Daily Mail