​Στα παιδιά του Φιντέλ Κάστρο έχουν πέσει πλέον τα φώτα της δημοσιότητας μετά από το θάνατο του εμβληματικού ηγέτη της Κούβας, με τα ΜΜΕ να επικεντρώνουν την προσοχή τους στον Αντόνιο Κάστρο, κυρίως του χλιδάτου τρόπου ζωής του, που ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με όσα πρέσβευε ο πατέρας του.

antonio-sos2.jpg

Ο 50χρονος Αντόνιο, ή Τόνι, στον οποίο φέρεται να είχε αδυναμία ο Φιντέλ Κάστρο, διαθέτει γιοτ 50 μέτρων και τον Μάιο του 2015 είχε προκαλέσει σάλο με τις διακοπές του σε Μύκονο και Αλικαρνασσό.

antonio5_1.jpg

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, είχε προκληθεί τρικούβερτος καυγάς ανάμεσα σε σωματοφύλακά του και παπαράτσι στην Αλικαρνασσό με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια.

antonio2_1.jpg
Το γαλλικό περιοδικό L’ Express σε δημοσίευμά του ανέφερε ότι ο Αντόνιο Κάστρο έμενε στα πιο ακριβά ξενοδοχεία, νοίκιαζε σουίτες για τους φίλους του και τον ίδιο και είχε φτάσει στην Αλικαρνασσό με το γιοτ του.

antonio-sos.jpg
Σύμφωνα δε με το περιοδικό Forbes, ο γιος του Φιντέλ διαθέτει περιουσία που αγγίζει τα 900 εκατ. δολάρια, όταν οι άνθρωποι στην Κούβα ζουν με 10 και 30 δολάρια το μήνα.

Είναι χειρουργός ορθοπεδικός και πρόεδρος της κουβανικής ομοσπονδίας baseball, αλλά και αντιπρόεδρος της διεθνούς ομοσπονδίας baseball. Λατρεύει τα σπορ και έχει τη φήμη του playboy.

fidelito2.jpg

Πλήθος δημοσιευμάτων μάλιστα αναφέρουν ότι τα τελευταία χρόνια τα παιδιά του Κάστρο είχαν αρχίσει να απολαμβάνουν τη χλιδή που είχαν στερηθεί επί σειρά ετών, ενώ πρόσφατα ο άλλος γιος του Φιντέλ, ο Φιντελίτο Κάστρο Ντίαζ Μπαλάρτ, ο μεγαλύτερος γιος του Κουβανού ηγέτη εμφανίστηκε πρόσφατα στην Αβάνα συνοδευόμενος από τη Ναόμι Κάμπελ και την Πάρις Χίλτον.

fidelito3.jpg