​Έντονη κριτική δέχτηκε πρόσφατα από τους χρήστες του YouTube μια νεαρή, μητέρα δύο παιδιών, η οποία ανέβασε βίντεο στο διαδίκτυο για να δείξει πως θηλάζει τα παιδιά της!

Μάλιστα, όπως βλέπετε, και τα δυο παιδάκια της θηλάζουν ανενόχλητα ενώ εκείνη χαμογελάει! Ο ένας γιος της είναι τεσσάρων χρονών ενώ εκείνη είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί.

3AA6D29600000578-3960188-Many_commenting_on_the_video_on_social_media_said_they_found_it_-a-32_1479814286902.jpg
Η Τάσα Μαιλέ, από το Σαν Ντιέγκο, αισθάνθηκε την ανάγκη να απαντήσει στους επικριτές της, οι οποίοι την «σφυροκοπούν» το τελευταίο διάστημα με τα υβριστικά τους σχόλια, κατηγορώντας την ακόμα και για... αιμομιξία.

«Αυτό το βίντεο μου δημιουργεί πολύ αρνητικά συναισθήματα. Θέλει να πιστέψουν οι θεατές της ότι μέσα από τον θηλασμό ενισχύεται ο φυσικός δεσμός μεταξύ μητέρας-παιδιού. Ωστόσο σε αυτό το κλιπ η πράξη δεν εμφανίζεται ως φυσική, αλλά ως αιμομικτική. Η επιδειξιομανία αυτής της γυναίκας καταργεί την ομορφιά της πράξης του θηλασμού», έγραψε κάτω από ένα από τα βίντεο της μια γυναίκα, η οποία δηλώνει επίσης μητέρα.

3AA69D1500000578-3960188-image-a-15_1479813562221.jpg
Η πλειοψηφία των χρηστών που σχολιάζουν κάτω από τα βίντεο της τονίζει ότι, αν και δεν τους ενοχλεί ο δημόσιος θηλασμός, η δημοσιοποίηση αυτής της «ιερής» στιγμής στα social media είναι κάτι που τους φαίνεται κακόγουστο.

Κατηγορούν την uploader ότι το μόνο που θέλει είναι να μαζέψει views εκμεταλλευόμενη τα παιδιά της και το όμορφο στήθος της. Ωστόσο, η ίδια η νεαρή, που αυτήν την περίοδο περιμένει το τρίτο της παιδί, απορρίπτει τις κριτικές ως κακοπροαίρετες.

«Αυτό που έχω μάθει είναι ότι τα πικρόχολα σχόλια γίνονται από ανθρώπους που έχουν πολλά προβλήματα στην δική τους ζωή», αναφέρει η Αμερικανίδα, συμπληρώνοντας ότι «λυπάται» αυτά τα άτομα που αισθάνονται την ανάγκη να την προσβάλλουν.