​Ο ισχυρός σεισμός 7,4 βαθμών της Κλίμακας ρίχτερ και το τσουνάμι που ακολούθησε ξύπνησαν μνήμες του μεγάλου εγκέλαδου και των τεράστιων κυμάτων που ακολούθησαν τον Μάρτιο του 2011, όταν τουλάχιστον 620 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

17324875.jpg

17326226.jpg

Ο συναγερμός και η μεγάλη ανησυχία των ιαπωνικών αρχών ήταν για αρκετές ώρες ένας εφιάλτης για τους πολίτες της χώρας που φοβήθηκαν θα ζήσουν ακόμη μια τραγωδία.

Τελικά, σε κάποιες περιοχές σημειώθηκε τσουνάμι 1,4 μέτρων, ενώ τόσο ο κύριος σεισμός όσο και οι πολλοί μετασεισμοί τρόμαξαν εκατομμύρια ανθρώπους.

17324876.jpg

17326221.jpg

Η γη έτρεμε, μεγάλα κύματα χτύπησαν, ενώ οι εταιρείες που διαχειρίζονται τους πυρηνικούς ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς της Ιαπωνίας ανακοίνωσαν ότι καταγράφουν δεδομένα στις εγκαταστάσεις τους.

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ

Την ίδια ώρα, ένα μυστήριο ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει μια «εξωγήινη» λάμψη στον ουρανό, κάνει τον γύρο του κόσμου,με τους συνωμοσιολόγους να κάνουν λόγο… για μήνυμα από το υπερπέραν.

Man-films-meteorite-burning-across-sky-following-Japanese-earthquake.jpg

Το βίντεο που ανέβασε στο Διαδίκτυο ένας 16χρονος, με το ψευδώνυμο «Asuka», δείχνει ένα φωτεινό μυστηριώδες αντικείμενο στο νυχτερινό ουρανό λίγες ώρες μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση.

Το ουράνιο φαινόμενο προκάλεσε "βροχή" σχολίων, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι είναι απλά ένας μετεωρίτης που έπεσε στη Γη, και άλλοι να θεωρούν ότι είναι σημάδι… Αποκάλυψης.

Δείτε επίσης:

ΣΕΙΣΜΟΣ 7,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Φουκουσίμα - ΤΣΟΥΝΑΜΙ 1,4 μέτρων στην πόλη Σεντάι