​Μια απρόσμενη σύλληψη πραγματοποίησε η ισπανική αστυνομία όταν έπιασε έναν ύποπτο για φόνο ο οποίος είχε στο μπράτσο του ένα τατουάζ με το όνομα της συντρόφου του, την ακριβή ημερομηνία θανάτου της καθώς και ένα μήνυμα προς εκείνη.

Ο άντρας κατηγορείται πως δολοφόνησε την 20χρονη αγαπημένη του σε πόλη της Βαυαρίας και έγινε καπνός. Οι Γερμανικές Αρχές τον έψαχναν εδώ και περίπου ενάμιση μήνα.

Εκείνος, εντοπίστηκε σε μια πόλη 70 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Βαρκελώνης και, όπως δήλωσε η αστυνομία, η σύλληψη του έγινε καθότι υπήρξε η αναφορά πως ο άντρας «χτύπησε» ένα τατουάζ με το όνομα της άτυχης κοπέλας, την ημερομηνία γέννησής της και την ακριβή ημερομηνία θανάτου της.

tatouaz_dolofonos.jpg
Τις ημερομηνίες συνόδευε γραμμένη στα ισπανικά η φράση «Σε ευχαριστώ για όλα». Μαζί με τον άντρα ήταν και ο 18 μηνών γιος του ζευγαριού.

Η αρχική αυτοψία που διενεργήθηκε στη σορό της άτυχης κοπέλας έδειξε πως είχε πεθάνει περίπου τρεις εβδομάδες προτού εντοπιστεί, ωστόσο κανείς δεν ξέρει την ακριβή ημερομηνία θανάτου, ούτε και τις συνθήκες του θανάτου της.

Έτσι το τατουάζ του άντρα κίνησε τις υποψίες, με τις ισπανικές αρχές να εντοπίσουν τον άντρα και κατόπιν σχετικού εντάλματος από τις γερμανικές αρχές, τον συνέλαβαν. Πλέον, αναμένεται η έκδοσή του στη Γερμανία.