Την ώρα που οι διαμαρτυρίες για την εκλογή Τραμπ συνεχίζονται, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ… βγαίνει βόλτες!

Ο Ντόναλντ Τραμπ δείπνησε στο αγαπημένο του "Steak-House 21 Κλαμπ" του Μανχάταν. Προηγουμένως είχε φροντίσει να παραπληροφορήσει τους δημοσιογράφους ότι θα έμενε στο πολυτελές διαμέρισμά του στον πύργο του στη Νέα Υόρκη!

Με την είσοδό του στο εστιατόριο ο Τραμπ καταχειροκροτήθηκε από τους θαμώνες. Εκείνος θέλησε να τους φτιάξει το κέφι, λέγοντας πως θα τους μειώσει τους φόρους!

Στην έξοδό του ο Τραμπ συνοδεύτηκε από την κόρη του Ιβάνκα και τον γαμπρό του Τζάρεντ Κούσνερ. Μαζί του ήταν επίσης η νύφη του Λάρα Γιουνάσκα, η νεότερη κόρη του Τίφανι, ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος με τη σύζυγό του Βανέσα και ο άλλος γιoς του Έρικ.

Κρυφό «όπλο» του νέου πλανητάρχη, στις σχέσεις με την Κίνα τουλάχιστον, χαρακτηρίζεται όμως η Αραμπέλα. Είναι η ηλικίας πέντε ετών εγγονή του Τραμπ και κόρη της Ιβάνκα. Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, το κοριτσάκι απαγγέλει σε άψογη γλώσσα των Μανδαρίνων κινεζική ποίηση.

Όμως, το χρυσό βραχιόλι που φορούσε η Ιβάνκα Τραμπ στην εκπομπή «60 minutes» στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του πατέρα της μετά τις προεδρικές εκλογές, αναδεικνύεται σε σύμβολο της σύγκρουσης συμφερόντων μεταξύ του Προέδρου και του… επιχειρηματία Τραμπ.

Η όμορφη Ιβάνκα φορούσε ένα ωραίο χρυσό βραχιόλι στην εκπομπή που είδαν σχεδόν 20.000.000 Αμερικανοί. Την επομένη, η εταιρεία κοσμημάτων της Ιβάνκα, με ηλεκτρονικό μήνυμα διαφήμιζε το αξίας 10.000 δολαρίων βραχιόλι!

Την ίδια ώρα, τριβές ξεκίνησαν μέσα στην ομάδα που προετοιμάζει τη μετάβαση Τραμπ στην Προεδρία. Ήδη απέπεμψε δυο κορυφαία στελέχη της -πολλοί λένε με παρέμβαση του γαμπρού του-και ετοιμάζεται να διορίσει σε στρατηγικής σημαίας οικονομικές θέσεις δυο ανθρώπους της Wall Street. Στις φήμες ότι αντιμετωπίζει ήδη προβλήματα μέσα στον στενό του κύκλο, ο Τραμπ απάντησε με tweet «Πολύ οργανωμένη διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς αποφασίζω για την Κυβέρνηση και πολλές άλλες θέσεις. Είμαι ο μόνος που γνωρίζει ποιοί είναι οι νικητές της διαδικασίας».

Εν τω μεταξύ, όπως μεταδώσαμε το πρωί της Τετάρτης στο star.gr, λίγες ημέρες πριν τελικά χάσει τις εκλογές από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπιλ Κλίντον είχε άγριο καυγά με τη Χίλαρι για το ποιος φταίει για την διαφαινόμενη ήττα της.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ STAR
Δείτε επίσης: