​Καλούνται να μεταφέρουν στον προορισμό τους τον πιο ισχυρό άνθρωπο του κόσμου.

Ο λόγος για τους οδηγούς του «τέρατος», όπως είναι γνωστό το όχημα το οποίο χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις του εκάστοτε Πλανητάρχη.

Όπως βλέπετε, οι άνθρωποι αυτοί περνούν από σκληρή εκπαίδευση ενώ οι ικανότητες τους στην οδήγηση είναι��� εξωπραγματικές.
Τα κόλπα που κάνουν με το βαρύ όχημα κόβουν την ανάσα ενώ θα μπορούσαν να είναι και πρωταγωνιστές στην ταινία «Fast and Furious».

Για την ιστορία τα χαρακτηριστικά του «Τέρατος» όπως η τελική του ταχύτητα και το βάρος του είναι απόρρητα! Γνωστή, ωστόσο, δεν έχει γίνει και η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή των αλεξίσφαιρων παραθύρων.

Την ίδια στιγμή, έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες πως η κάθε Cadillac ζυγίζει 6,8 τόνους λόγω της θωράκισης και των επιπλέον συστημάτων ασφάλειας. Η μέση κατανάλωση του V8 είναι 63 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και η αυτονομία είναι περιορισμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος του κάθε αυτοκινήτου είναι 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η πλευρική θωράκιση είναι η μέγιστη που υπάρχει σε τροχοφόρο. Έχει πάχος 20 εκατοστά στις πόρτες και άλλα 13 εκατοστά είναι το κρύσταλλο του παραθύρου με αποτέλεσμα οι πόρτες να είναι τόσο βαριές, που είναι σχεδόν είναι αδύνατον να ανοίξουν από μέσα.

Υπάρχει κατάλληλη προστασία για σκοπούμενη πρόκληση φωτιάς, η καμπίνα είναι στεγανοποιημένη για προστασία από επίθεση με χημικά και στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται συστήματα νυχτερινής όρασης και δορυφορική επικοινωνία με βιντεοκλήσεις για τηλεδιασκέψεις.

Λέγεται πως το «τέρας» είναι το καλύτερο όχημα προστασίας στον κόσμο.