​Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο θέρετρο Κόστα Μπλάνκα στη νοτιοανατολική Ισπανία, όταν μια 21χρονη Βρετανή έπεσε από τον 9ο όροφο ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 21χρονη είχε πάει για διακοπές μαζί με τον καλό της και τη γιαγιά του. Το ζευγάρι έμενε στο ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου και στο διπλανό έμενε η γιαγιά του αγοριού.

DANIELLE3.jpg

Το ζευγάρι είχε πιει πολύ, η κοπέλα βγήκε στο μπαλκόνι, ζαλίστηκε, έχασε την ισορροπία της και έπεσε από το μπαλκόνι.

Οι τρεις τους είχαν μόλις φτάσει στο ξενοδοχείο για προγραμματισμένες διακοπές μιας εβδομάδας και όλοι είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό αυτό συμβάν.

3A5BB48C00000578-3933556-image-a-11_1479109982379.jpg

Η υπάλληλος της ρεσεψιόν που τους έδωσε το δωμάτιο στον 9ο όροφο αισθάνεται ένοχη και όπως είπε σε συναδέλφους αν τους είχε δώσει ένα δωμάτιο στον πρώτο ή στο δεύτερο όροφο τώρα η κοπέλα θα ζούσε.

DANIELLE.jpg

Εφιάλτες έχει και ένας ένοικος που μένει στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου, ο οποίος είδε την κοπέλα να πέφτει από το μπαλκόνι και δεν μπορεί να κοιμηθεί.

DANIELLE2_502_355.jpg

Αρνητική εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο φίλος της κοπέλας και η γιαγιά του παραμένουν στο ξενοδοχείο και δεν έχουν κάνει γνωστό αν θα σταματήσουν τις διακοπές τους και θα επιστρέψουν στη Βρετανία.