Το «χρυσό» και «τελευταίο» αγόρι του Τραμπ- Ο 10χρονος Μπάρον που μεγαλώνει στον δικό του όροφο

Ο κακομαθημένος γιος του νέου Πλανητάρχη που χασμουριόταν στην ομιλία του πατέρα του

Το «χρυσό» και «τελευταίο» αγόρι του Τραμπ- Ο 10χρονος Μπάρον που μεγαλώνει στον δικό του όροφο

​Μόνο αδιάφορη δεν είναι η οικογένεια του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ακόμη και ο τελευταίος του γιος, ο 10χρονος Μπάρον φαίνεται πως έχει ήδη τις δικές του παραξενιές.

Πρόκειται για το πέμπτο παιδί του Ντόναλντ ενώ είναι καρπός του έρωτα του από την τρίτη του σύζυγο Μελάνια. Ο Τραμπ junior, έγινε περισσότερο γνωστός μετά την ομιλία του πατέρα του αφότου είχε νικήσει την Χίλαρι στις αμερικανικές εκλογές.

barronb1.jpg
barron2.jpg
Από πίσω του στεκόταν ένα αγοράκι καλοχτενισμένο το οποίο φορούσε κουστούμι και νύσταζε ενώ προσπαθούσε να κρύψει το χασμουρητό του.

Τα social media τον λάτρεψαν και αμέσως δημιουργήθηκε κίνημα στο ίντερνετ με τίτλο «Είμαστε όλοι Μπάρον Τραμπ. O μικρός γιός έδειχνε εκείνη τη στιγμή να είναι ο πιο ανθρώπινος από όλη την οικογένεια του μεγιστάνα.

barron-melania.jpg
Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνει το 10χρονο αγόρι μόνο συνηθισμένος δεν είναι… Ο ίδιος ζει στον 58ο όροφο του πύργου Τραμπ, με πανοραμική θέα στη Νέα Υόρκη. Έχει έναν δικό του όροφο απλά για να παίζει… με την συλλογή του από ελικόπτερα και μίνι Μερσεντές.

barron-restless2.jpg

barron-sos1.jpg
«Τον αφήνουμε να παίζει με τη φαντασία του. Μπορεί να κάνει απολύτως ό,τι θέλει, να λερώσει το σαλόνι, να γράφει στους τοίχους...Αν λέτε όχι, συνέχεια όχι σε ένα παιδί, πώς θα γίνει δημιουργικό;» είχε πει η Μελάνια.

Η ίδια πρόσθεσε, πάντως, ότι ο μικρός έχει όρια και δεν κάνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι μέσα στον όροφο του. «Του αρέσει ό,τι είναι λευκό και καθαρό. Εξωτερικά, είναι ένα μείγμα από εμένα και τον μπαμπά του, αλλά στο κεφάλι του είναι ένας μίνι Ντόναλντ».

barron-melania-trump-jackie-jfk-jr.jpg
Ο πιτσιρικάς έχει πολύ καλή σχέση με τον πατέρα του τον οποίο θαυμάζει και σέβεται. Αν και μόλις 10 χρονών το παιδί απολαμβάνει απίστευτες ανέσεις ενώ πίνει την σοκολάτα του σε πραγματικά χρυσή κούπα.

«Του ετοιμάζω το πρωινό του. Τον συνοδεύω στο σχολείο. Του κάνω το φαγητό του. Περνάω τα απογεύματά μου μαζί του. Δεν του αρέσει να ντύνεται με ρούχα τζόκινγκ», ανέφερε η μητέρα του εξηγώντας για τι δεν φοράει casual ρούχα.

Να σημειωθεί ότι είναι το νεαρότερο αγόρι που θα μπει στο Λευκό Οίκο, μετά τον Τζον Τζον Κένεντι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top