​Με ένα εργαλείο που θα ζήλευε και ο "ιππότης της ασφάλτου" θα κυκλοφορεί σε λίγο καιρό ο Ντόναλντ Τραμπ. Όσο ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τη νίκη του, η General Motors δοκιμά��ει το νέο αυτοκίνητο του πλανητάρχη, που θα έχει το παρατσούκλι The Beast (Το τέρας).

Φωτογραφίες από τις μυστικές δοκιμές της ολοκαίνουριας θωρακισμένης προεδρικής λιμουζίνας που θα εγκαινιάσει ο Ντόναλντ Τραμπ την ημέρα της ορκωμοσίας του τον ερχόμενο Ιανουάριο κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με ξένα μέσα, το αυτοκίνητο θα είναι εξοπλισμένο με όλα τα υπερσύγχρονα gadget ασφαλείας, θα έχει αλεξίσφαιρα τζάμια και θωρακισμένη ενίσχυση, ώστε να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στη νέα προεδρική οικογένεια.

Αν και οι λεπτομέρειες τηρούνται ως επτασφράγιστο μυστικό, οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν ότι θα φέρει τη μάσκα και τα φώτα που έχουν όλα τα νέα μοντέλα της Cadillac.

ffcbe292313a00d9b9b547430f58a73b.jpg

Σύμφωνα με την Daily Mail, η νέα λιμουζίνα θα είναι χρώματος μαύρου με ασημί, όπως κι αυτή που χρησιμοποιεί ο Ομπάμα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι καμουφλαρισμένη με ειδική μπογιά, ώστε να κρύβει όσο το δυνατόν τα νέα χαρακτηριστικά.

Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου είχαν υπογράψει ήδη απ' το 2013 τα συμβόλαια παραγγελίας της Limo One, όπως είναι γνωστή η προεδρική λιμουζίνα και σύμφωνα με το Fox News την κατασκευή της ανέλαβε η General Motors έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Λευκός Οίκος πιστεύεται ότι διαθέτει έναν στόλο περίπου 12 τέτοιων αυτο��ινήτων που χρησιμοποιούνται για τις μετακινήσεις του προέδρου όχι μόνον στην Αμερική, αλλά και στις περιοδείες του ανά την υφήλιο. Κάθε όχημα στοιχίζει 1.500.000 δολάρια.

Το τέρας του Τραμπ θα είναι καλύτερο από την λίμο του Ομπάμα!

Οι πόρτες της λιμουζίνας του Ομπάμα έχουν πάχος οκτώ ίντσες. Κάθε μια τους ζυγίζει όσο η πόρτα ενός Boeing 747 και σφραγίζουν ερμητικά, ώστε να προστατεύουν την καμπίνα από επίθεση με χημικά ή βιολογικά όπλα.

Το όχημα διαθέτει μια μικρή δεξαμενή οξυγόνου, ενώ τα παράθυρα είναι απολύτως σφραγισμένα, δεν κατεβαίνουν και αντέχουν διατρητικές σφαίρες και το ωστικό κύμα εκρήξεων.

Τα ελαστικά είναι καλυμμένα με Κέβλαρ για να μη σκάνε, αλλά ακόμη και σε μια τέτοια περίπτωση, οι μεταλλικές ζάντες είναι αρκετά ισχυρές ώστε να αντέξουν το βάρος του οχήματος και να του επιτρέψουν να συνεχίσει για ικανό διάστημα την πορεία του.

obama2.jpg

Το ντεπόζιτο είναι καλυμμένο με ισχυρή θωράκιση και περιέχει έναν... ειδικό αφρό, που το εμποδίζει να εκραγεί, ακόμη κι αν πληγεί.

Η λιμουζίνα είναι εφοδιασμένη με υπέρυθρες κάμερες, συστήματα εντοπισμού GPS και δορυφορικής επικοινωνίας, πυροσβεστικό εξοπλισμό, εκτοξε��τήρες δακρυγόνων, διάφορα όπλα, διόπτρες νυχτερινής οράσεως, ενώ πάντα υπάρχουν στο ψυγείο δύο φιάλες αίμα του ίδιου τύπου που έχει ο πρόεδρος, σε περίπτωση που χρειαστεί να υποβληθεί σε επείγουσα μετάγγιση.

obama3.jpg

ΒΙΝΤΕΟ από την ταινία White House Down δείχνει ένα αντίγραφο του θηρίου σε δράση!