​Το κλίμα που επικρατεί στη Βρετανία μετά την εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star στο Λονδίνο, Νεφέλη Αγκυρίδου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, η Νεφέλη Αγκυρίδου σχολίασε τις απόψεις των αναλυτών που λένε πως η ψήφος των αμερικανών στον Τραμπ είχε αναλογίες με την ψήφο για Brexit, λέγοντας πως «οι Βρετανοί του Λονδίνου και οι διάφορες επιχειρήσεις –που δεν ήταν υπέρ του Brexit- είναι σοκαρισμένοι και παρομοιάζουν την εξέλιξη, με την έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε. Πιστεύουν ότι ο αντίκτυπος που θα έχει η νίκη Τραμπ θα είναι παρόμοιος με το Brexit».

Παράλληλα, όπως σημείωσε η ανταποκρίτρια του Star στο Λονδίνο, «υπάρχει μεγάλη ανησυ��ία στην Βρετανία για την οικονομία, διότι η νίκη Τραμπ… έπεσε πάνω από το Brexit».

«Αν και ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει πως η Βρετανία θα έχει ευνοϊκότερη μεταχείριση από την ΕΕ και άλλες χώρες σε σχέση με τις εμπορικές συμφωνίες, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν παύει να είναι κατά των εμπορικών συμφωνιών γενικότερα και δεν αποκλείεται να ανέβουν οι δασμοί σε προϊόντα που εξάγονται από την Μ.Βρετανία στις ΗΠΑ, που είναι και ο μεγαλύτερος εμπορικός φίλος των Βρετανών», πρόσθεσε η Νεφέλη Αγκυρίδου.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

Τα έχασε ο Ολάντ όταν του είπαν ότι νίκησε ο Τραμπ - ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΧΙΛΑΡΙ ΜΙΛΗΣE! Τι είπε… ώρες μετά την ταπεινωτική ήττα της α��ό τον Τραμπ

Και επίσημα Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τραμπ: Η πρώτη του ομιλία-Ευχαρίστησε την Κλίντον

ΑΥΤΗ είναι η πιο ΣΕΞΙ κόρη ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ever- Κυρίες και κύριοι η πληθωρική Ιβάνκα Τραμπ

Ο Τραμπ και οι… γυναίκες του! Η πολυτάραχη ερωτική του ζωή και τα πολύκροτα διαζύγιά του

Ιβάνκα Τραμπ και Τσέλσι Κλίντον πάνε κόντρα στους γονείς τους που μισιούνται-Δηλώνουν ΚΟΛΛΗΤΕΣ