Τα έχασε ο Ολάντ όταν του είπαν ότι νίκησε ο Τραμπ - ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Tι μετέδωσε η Μαρία Δεναξά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

​Μουδιασμένη παρακολουθεί την εκλογική ανατροπή στις ΗΠΑ και τη νίκη του Τραμπ η Ευρώπη.

Χαρακτηριστικό της αμηχανίας που επικρατούσε για πολλές ώρες είναι το γεγονός ότι ο Φρανσουά Ολάντ, άργησε να κάνει σχόλιο για τις εξελίξεις!

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά αποκάλυψε ότι «ο Γάλλος πρόεδρος καθυστέρησε να αντιδράσει, γιατί περίμενε τηλεφώνημα από την γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ για τον καθορισμό της στάσης του γαλλογερμανικού άξονα απέναντι στον νέο αμερικανό πρόεδρο, όπως διέρρευσε από το γαλλικό προεδρικό μέγαρο».

Maria-Denaxa-mega.jpg
Μαρία Δεναξά

Όπως είπε η Μαρία Δεναξά, «ο Ολάντ πιστεύει ότι η εκλογή τ��υ Τραμπ πυροδοτεί μια περίοδο αβεβαιότητας για τον κόσμο και κάλεσε την Γαλλία να βρίσκεται σε ετοιμότητα και την Ευρώπη ενωμένη».

Στην Γαλλία, σύμφωνα με την γνωστή δημοσιογράφο, «εκτός από σοκ επικρατεί και φόβος πως η ακροδεξιά Λεπέν θα κεφαλαιοποιήσει νίκη του Τραμπ. Πολιτικοί αναλυτές πιστεύουν ότι η ψήφος των αμερικανών θα απενοχοποιήσει τους αναποφάσιστους γάλλους ψηφοφόρους που τελικά θα πάνε πιο εύκολα να ψηφίσουν την ακροδεξιά στις γαλλικές προεδρικές εκλογές του Απριλίου».
ΒΙΝΤΕΟ STAR
Δείτε επίσης:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top