​Τις τελευταίες εξελίξεις από τις ΗΠΑ μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο αρχισυντάκτης της «New Greek Tv» Χριστόδουλος Αθανασάτος.

XA.jpg
Χ.Αθανασάτος

Σχολιάζοντας την ομιλία της Χίλαρι Κλίντον, ο κύριος Αθανασάτος είπε ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ ήταν εμφανώς συγκινημένη και καταχειροκροτήθηκε στην «απολογιστική» της ομιλία.

Όπως είπε ο ίδιος και μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, «η κυρία Κλίντον τόνισε ότι πιστεύει στο αμερικανικό όνειρο και έκανε ξεχωριστή αναφορά στις μειονότητες και στα ΑΜΕΑ και τους νέους».

Σύμφωνα με τον κύριο Αθανασάτο, κατά την διάρκεια της τελευταίας εκδήλωσης της κυρίας Κλίντον έπαιζε η μουσική του δηλωμένου υποστηρικτή της, Μπρους Σπρίνγκστιν.

bp.png
Μπρους Σπρίνγκστιν

Στο ερώτημα της Μάρας Ζαχαρέα «πως θα κινηθεί από δω και πέρα ο Ν.Τραμπ ο οποίος προεκλογικά έλεγε ότι θέλει να κλείσει στην φυλακή την Κλίντον ενώ σήμερα μίλησε με επαίνους για εκείνη;» o αρχισυντάκτης του «New Greek Tv» υποστήριξε πως «δεν υπάρχει κάτι δεδομένο τη συγκεκριμένη στιγμή, αφού o νέος πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε ενωτικός στην πρώτη του ομιλία». Ωστόσο, ο κύριος Αθανασάτος, αποκάλυψε ότι πριν την ομιλία Τραμπ, υποστηρικτές του, του φώναζαν «lock her up (μτφ να την κλείσει στη φυλακή)», κάτι που, όπως τόνισε ο δημοσιογράφος, δεν σχολιάστηκε και με τον καλύτερο τρόπο!!!


_90479337_lockherup.jpg

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ -ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΧΙΛΑΡΙ ΜΙΛΗΣE! Τι είπε… ώρες μετά την ταπεινωτική ήττα της από τον Τραμπ

ΒΙΟΣ και ΠΟΛΙΤΕΙΑ του Ντόναλντ Τραμπ: Ποιος είναι ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ

Και επίσημα Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τραμπ: Η πρώτη του ομιλία-Ευχαρίστησε την Κλίντον